Guns N' Roses: Νέες προσθήκες συναυλιών στην ατζέντα τους (video)

Η "Not In This Lifetime" περιοδεία δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα...

28/11/2016 @ 12:36

Οι Guns N' Roses έδωσαν στην δημοσιότητα ένα μικρής διάρκειας video που δίνει θετική απάντηση στην ερώτηση πολλών θαυμαστών και μη για το αν θα συνεχιστούν οι ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας και το 2017.

Το δεδομένο είναι ότι θα προστεθούν και νέες ημερομηνίες στην "Not In This Lifetime" περιοδεία, μένει μόνο να δούμε και ποιες νέες πόλεις θα επισκεφθούν οι Axl Rose, Duff McKagan και Slash.

Το επανενωθέν lineup έχει ήδη αναλάβει κάποια show σε Ιαπωνία και Αυστραλία για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του νέου έτους. Παρ’ όλα αυτά, παράλληλα με το νέο teaser, ο δημοσιογράφος Mitch Lafon πόσταρε μια φωτογραφία με πινακίδα 'Welcome To The Jungle #GnFnR2017' αναρτημένη στο Μόντρεαλ, πόλη που δεν είχε συμπεριληφθεί στα αρχικά σχέδια της περιοδείας.

Το teaser δηλώνει ότι «η μηχανή επιστρέφει το 2017» ('the machine is back at it in 2017'), υπονοώντας την επιστροφή στα live shows και δείχνει σκηνές από ζωντανές εμφανίσεις υπό τον ήχο του "Mr Brownstone", τραγουδιού από το ντεμπούτο τους "Appetite For Destruction" του 1987.

Τον Ιούλιο, ο διευθυντής παραγωγής Dale 'Opie' Skjerseth δήλωνε ότι το συγκρότημα έχει ήδη κλείσει νέες εμφανίσεις για μεγάλο μέρος του 2017: «Μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει ύστατη ημερομηνία στον ορίζοντα. Έχουμε ήδη πολλές νέες προσθήκες μέσα στο 2017 και όλοι εργάζονται για να κρατήσουν την μηχανή αναμμένη!».

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, έγινε γνωστό ότι η "Not In This Lifetime" περιοδεία κατέκτησε την κορυφή της λίστας του Pollstar με το εισόδημα που αποφέρουν συναυλίες ανά την υφήλιο, με τους Guns N’ Roses να αποκομίζουν περί τα 5,5 εκατομμύρια δολάρια σε κάθε live, γεγονός που τους κατατάσσει σε ψηλότερη θέση από τον Bruce Springsteen, την Beyonce και την Adele.

Δείτε το teaser εδώ.

  • SHARE
  • TWEET