Dee Snider: «Δεν μπορώ πλέον να χτυπιέμαι στη σκηνή»

Ο frontman των Twisted Sister μίλησε για την απόφαση της μπάντας να αποσυρθεί

12/04/2018 @ 12:59

Ο Dee Snider δήλωσε ότι δεν μετανιώνει που αποσύρθηκαν οι Twisted Sister, λέγοντας ότι "έφυγαν πριν είναι πολύ αργά για τη φήμη τους". Το συγκρότημα δήλωσε ότι θα αποσυρθεί έπειτα από την ολοκλήρωση της περιοδείας για τα 40 χρόνια τους. Η τελευταία τους συναυλία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, είκοσι μήνες μετά τον θάνατο του ντράμερ A.J. Perο.

«Δεν μπορώ πλέον να κάνω στη σκηνή αυτά που έκανα παλαιότερα. Δεν γίνομαι νεότερος, ούτε μπορώ να αψηφήσω τη βαρύτητα. Χτυπιόμουν σαν τρελός, πετούσα το σώμα μου σαν να είναι σκουπίδι από εδώ και από εκεί. Δεν είμαι ικανός να τα κάνω αυτά πλέον. Πολλοί μου έλεγαν ότι μπορώ ακόμα να είμαι τρελά ενεργητικός. Όχι λοιπόν. Ήθελα να λήξω τους Twisted Sister όσο ακόμα μπορούσα να τα κάνω αυτά, για να με θυμούνται οι θαυμαστές όπως πρέπει.

Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με τον προσωπικό μου δίσκο, κάτι εντελώς διαφορετικό από τους Twisted Sister. Σίγουρα θα είναι δυναμικός και έντονος αλλά εγώ δεν πρόκειται να χοροπηδάω. Ελπίζω οι θαυμαστές να έρθουν στις συναυλίες για τη φωνή και για τα κομμάτια μου, όχι για το σόου.»

Ο Snider είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι οι Twisted Sister δεν πρόκειται να επανέλθουν, και ότι θεωρεί «προσβλητική προς το κοινό» την επάνοδο συγκροτημάτων.

Στον προσωπικό του δίσκο, ο Dee Snider θα συνεργαστεί με τους Howard Jones από Killswitch Engage, Mark Morton από Lamb Of God, Joel Grind και Nick Bellmore από Toxic Holocaust και, τέλος, με τον Charlie Bellmore από Kingdom Of Sorrow. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

  • SHARE
  • TWEET