Το Made In Hell Studio εγκαινιάζει χώρο πρόβας

130 μπάντες έχουν εμπιστευθεί το στούντιο και ο αριθμός ανεβαίνει... κάτι θα ξέρουν

14/05/2014 @ 11:44
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Made In Hell Festival για τον εορτασμό δέκα χρόνων σκληρής δουλειάς, εμπειρίας, σχέσεων εμπιστοσύνης αλλά και μιας σεβαστής δισκογραφίας, οι «πύλες της κολάσεως» ανοίγουν για μεγαλύτερο κοινό αυτή τη φορά με την δημιουργία χώρου πρόβας!

Το Live Room του Made In Hell Studio είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος κλιματιζόμενος χώρος 35 τ.μ., φτιαγμένος έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μιας σύγχρονης μπάντας χωρίς να χάνει τον rock 'n' roll ...αέρα που χαρακτηρίζει το στούντιο και τους ιδιοκτήτες του.

Photos

Γνωστό για τον συνδιασμό ποιότητας και χαμηλών τιμών το Made In Hell Studio προσφέρει αυτόν τον καινούριο χώρο πρόβας στα 8 ευρώ / ώρα με προσφορά το 3ωρο στα 20 ευρώ μόνο, έτσι ώστε τα συγκροτήματα να μπορούν να «ροκάρουν» αβίαστα στις live εμφανίσεις τους αλλά και στις ηχογραφήσεις.

Εξοπλισμός

Σε μια ήσυχη τοποθεσία πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ Μοσχάτου με μεγάλο χώρο parking και περιτριγυρισμένο από βασικές αρτηρίες που ενώνουν τον βορρά με τον νότο, το Made In Hell δεν έχει παρά να σας καλέσει να δοκιμάσετε και εσείς την ποιότητα ήχου αλλά και φιλοξενίας αυτής της, όπως αποκαλούν πολλοί, οικογένειας.

Σας περιμένουμε!

Πρόβα: 8 ευρώ / ώρα
Ηχογράφηση: 10 ευρώ / ώρα
3 ώρες πρόβας μόνο 20 ευρώ

Made In Hell Studio

Rehearsal - Recording - Reamping - Mixing - Mastering
Θεσσαλονίκης 56, Μοσχάτο
E-mail: madeinhellstudio@gmail.com
Τηλ.: 215-5512231 mob: 6972677158 (WU)

www.facebook.com/madeinhellstudio

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET