Ο drummer των Iron Maiden, Nicko McBrain, διασκευάζει R.E.M., Kings Of Leon και Monkees (video)

Ένωσε τις δυνάμεις του με τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή του snooker, Mark Selby

07/05/2014 @ 19:51
Ο drummer των Iron Maiden, Nicko McBrain, ένωσε επί σκηνής την περασμένη Δευτέρα στο Sheffield της Αγγλίας τις δυνάμεις του με τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή του μπιλιάρδου, Mark Selby, στα πλαίσια των εορτασμών για την κατάκτηση του πρώτου παγκόσμιου τίτλου από τον τελευταίο.

Έχοντας παρακολουθήσει προηγουμένως τον τελικό, ο McBrain, μαζί με τον Selby και την μπάντα Mancini Fires, παρουσίασε ζωντανά μεταξύ άλλων τις διασκευές στο "Sex On Fire" των Kings Of Leon, το "Losing My Religion" των R.E.M. και το "I'm A Believer" των Monkees.

Από την αυθόρμητη karaoke εμφάνιση των δύο ανδρών, μπορείτε να δείτε σε ερασιτεχνική λήψη τις εκτελέσεις των "Losing My Religion" και "I'm A Believer".

Για την ιστορία, στον τελικό που ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Crucible Theater στο Sheffield ο Selby θριάμβευσε κόντρα στον μέχρι πρότινος παγκόσμιο πρωταθλητή Ronnie O'Sullivan, με σκορ 18 - 14. Ταυτόχρονα με την κατάκτηση του πρώτου του παγκόσμιου τίτλου, ο Selby υποχρέωσε τον O'Sullivan στην πρώτη του ήττα σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ σκαρφάλωσε και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, λαμβάνοντας παράλληλα το μεγάλο έπαθλο των 300.000 Λιρών Αγγλίας.
  • SHARE
  • TWEET