Και πάλι μαζί Iommi και Hughes

26/01/2005 @ 06:31
Σπουδαία εξέλιξη λέγεται να σημειώνει το νέο album του Tony Iommi, κιθαρίστα των Black Sabbath. Στο album συναντούμε ακόμα τον Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath) στα φωνητικά και τον Kenny Aronoff (John Mellencamp) στα drums. 13 κομμάτια έχουν επιλεγεί με την παραγωγή να ανήκει στον Bob Marlette, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Iommi στο παρελθόν τόσο στην πρώτη του προσωπική δουλειά ("Iommi") όσο και στο "Reunion" album των Sabbath το 1998.

Συγκρινόμενες με τα κομμάτια στο πρόσφατα κυκλοφορηθέν "The DEP Sessions" (στο οποίο περιέχονται κομμάτια που είχαν ηχογραφήσει οι Iommi και Hughes το 1996), οι νέες συνθέσεις είναι πιο "riff-άτες", δηλώνει ο Iommi σε συνέντευξη του στο Rolling Stone. Αναφέρει επίσης ότι ο δίσκος, όπως και ο προκάτοχος του, θα είναι έτοιμος πολύ σύντομα.

Το νέο album προς το παρόν είναι σε στάδιο μίξης, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι κάτι που ακόμα συζητιέται. Κατά πάσα πιθανότητα θα το έχουμε στα χέρια μας σε όχι περισσότερο από μερικούς μήνες. Ο Iommi πάντως επιθυμεί, όπως λέει, να βγει και σε περιοδεία για το album αυτό.
  • SHARE
  • TWEET