Οι Tool ετοιμάζουν δύο νέα βίντεο κλιπ

Το νέο άλμπουμ φαίνεται να προχωράει γρήγορα

27/01/2016 @ 23:40

Κατά τη διάρκεια μιας VIP συνάντησης με οπαδούς, ο Adam Jones, κιθαρίστας των Tool, αποκάλυψε ότι η μπάντα ετοιμάζει όχι ένα, αλλά δύο καινούργια μουσικά βίντεο κλιπ.

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι η δουλειά για το νέο τους άλμπουμ βρίσκεται πολύ πιο πέρσ από τα πρώιμα στάδια.

Ο χρήστης του Reddit με το ψευδώνυμο NSYK, μίλησε για την VIP εμπειρία του με τους Tool:

«Ο Adam μιλούσε πολύ για τη διαδικασία που ακολουθούν πάνω στο νέο τους άλμπουμ. Κανείς δεν ρώτησε για την πρόοδο του δίσκου, οπότε δεν μπορώ να σας πω ποια είναι η κατάσταση σχετικά με αυτό.»
 
«Αυτό που θεώρησα πολύ αποκαλυπτικό, όμως, ήταν που μας μίλησε για την πρόοδο που έχουν κάνει στην παραγωγή δύο μουσικών βίντεο. Του βγήκε μιλώντας για τη χρήση CGI και για την τεχνική stop motion στο Χόλιγουντ και το χρόνο του ως καλλιτέχνης οπτικών εφέ. Αυτό με έκανε να πιστεύω ότι έχουν προχωρήσει πολύ στο νέο τους άλμπουμ.»
 
Και προσθέτει: «Είπε ότι είναι δεσμευμένοι από την δισκογραφική εταιρεία σχετικά με τα δύο νέα μουσικά βίντεο, παραπονέθηκε ότι παίρνουν μόνο μια προκαταβολή για τα βίντεο και ότι θα έχαναν πιθανώς χρήματα, δεδομένου ότι αυτά θα βρίσκονταν παντού στο YouTube και το Vimeo και δεν θα λάμβαναν τα παραδοσιακά έσοδα, και μίλησε για τις διαφορετικές επιλογές τους ώστε να τους αποφέρουν κέρδος.»
 
Εν τω μεταξύ, η επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας εξέδωσε ένα ενημερωτικό δελτίο για τον Ιανουάριο του 2016 επιβεβαιώνοντας ότι σχέδια έχουν τεθεί σε εφαρμογή για πράγματα «πέρα από έναν νέο δίσκο», ό,τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό.
 
Η ενημέρωση έχει ως εξής: «Όπως είμαι βέβαιος ότι κάποιοι από εσάς γνωρίζουν, βρισκόμαστε τώρα στο 2016 era vulgaris (ή, εάν τα ψευδο-λατινικά σας είναι λίγο σκουριασμένα, στο 2016 στην κοινή εποχή) και, ως εκ τούτου, είναι δίκαιο το στοίχημα ότι τουλάχιστον μερικοί λάτρεις των Tool αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να έχει το συγκρότημα στα σκαριά για το νέο ημερολογιακό έτος.
Λοιπόν, ο Criswell μέσα μου προβλέπει ότι το 2016 e.v. θα είναι μια συναρπαστική χρονιά (βεβαίως, ο Criswell κάποτε προέβλεψε ότι μια ακτίνα από το εξώτερο διάστημα θα μετατρέψει όλο το μέταλλο του Ντένβερ σε νανοσωλήνα άνθρακα από καουτσούκ!). Ωστόσο, πριν κάποιος καταλάβει πολύ περισσότερα από αυτό (και πάλι), δεν έχω χρονοδιαγράμματα για τίποτα, και αυτό το λέω με σμόκιν με παγιέτες.
​Καθώς οι Tool τελειώνουν τη μίνι-περιοδεία τους στις πολιτείες εκείνες όπου τα McDonald's πρωτο-πρόσφεραν γλυκό τσάι, αυτό που έχω όντως, είναι ένα e-mail που υπονοεί (ή μάλλον, επιβεβαιώνει) ότι η μπάντα κάνει προετοιμασίες για πράγματα πέρα από έναν νέο δίσκο.»
 
  • SHARE
  • TWEET