Judas Priest αντί Ozzy Osbourne στο Power Trip

Ανανεωμένο line-up για το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ

12/07/2023 @ 10:48

Τρεις περίπου μήνες πριν την διεξαγωγή του πολυαναμενόμενου φεστιβάλ Power Trip, προέκυψε μια σημαντική αλλαγή.

Την θέση του Ozzy Osbourne λαμβάνουν οι Judas Priest, λόγω αδυναμίας του θρυλικού frontman να επιστρέψει στην σκηνή:

«Το αρχικό μου σχέδιο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή το καλοκαίρι του 2024, και όταν ήρθε η πρόταση να πραγματοποιήσω αυτή την εμφάνιση, προχώρησα με αισιοδοξία. Δυστυχώς, το σώμα μου μου λέει ότι απλά δεν είμαι έτοιμος ακόμα, και είμαι πολύ περήφανος για να είναι μισή η πρώτη μου εμφάνιση μετά από σχεδόν πέντε χρόνια».

Από την πλευρά τους, οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ:

"Power Trippers are you ready for some Judas Priest-style Heavy Metal...! Judas Priest are primed and proud to fly the flag for Heavy Metal at this prestigious festival... We are ready to raise double horns way up high together keeping the metal faith at this 'bostin' one-of-a-kind Power Trip world event...!"

Στο φεστιβάλ αναμένεται πλέον η επιστροφή των AC/DC στις συναυλίες μετά το 2016, καθώς τότε ο Axl Rose αντικατέστησε τον Brian Johnson για μια σειρά από εμφανίσεις στην Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Power Trip θα διεξαχθεί στην Καλιφόρνια στις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου με την συμμετοχή των Guns N' Roses, Iron Maiden, AC/DC, Judas Priest, Metallica και Tool.

  • SHARE
  • TWEET