Stavros Romanos And The Swingers

Αθήνα @ Jazz Point

Stavros Romanos And The Swingers Αθήνα @ Jazz Point
Συγκροτήματα Stavros Romanos And The Swingers
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Jazz Point
Διεύθυνση Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
Τηλέφωνο 210-3235910
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Jazz Point παρουσιάζει τον Σταύρο Ρωμανό και τους Swingers σε μια essential Sinatra αναδρομή του easy swing πίσω στα χρόνια, εκεί όπου το τζάκι είναι ακόμα αναμμένο με την φλόγα της αγνής αγάπης.

Τα καλύτερα τραγούδια του μεγαλύτερου τραγουδιστή του 20ου αιώνα, "σύμβολο" της Αμερικάνικης κουλτούρας, από το Major Bowes Amateur Hour talent show του 1933 και τις ορχήστρες του Jarry James και Tommy Dorsey μέχρι τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του '70 και ένα μικρό pop feel από τη νέα δουλειά του Σταύρου Ρωμανού. Γιατί ο Sinatra always Rocks on Christmas...!

To Jazz Point κάθε Σάββατο από τις 20 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου θα μετατραπεί σε ένα μικρό glamorous concert hall με πολύ swing feel και εκρηκτική διάθεση που μόνο μία big band μπορεί να προσφέρει.

Οι Swingers, με ανανεωμένη σύνθεση, προέρχονται από τη μεγάλη ορχήστρα (Love Affair Big Band) που ο ίδρυσε ο Σταύρος Ρωμανός το 2005, αναβιώνοντας τη χρυσή εποχή του swing. Μία πρωτόγνωρη δουλειά για τα Ελληνικά δεδομένα στην οποία ως τώρα έχουν συνεργαστεί πάνω από 50 μουσικοί από την αφρόκρεμα των πνευστών και της jazz στην Αθήνα.

JAZZPOINT ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 / ΣΥΝΤΑΓΜΑ / ΤΗΛ. 2103235911
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 22:00 - 22:30  ^  ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€
  • SHARE
  • TWEET