Madrugada

The World Could Be Falling Down

Warner Music (2021)
Από την Κατερίνα Μυτιληναίου, 18/10/2021
Ταξίδι στον χρόνο του "Industrial Silence"
Πώς βαθμολογείτε το τραγούδι;

Δύο ολόκληρες δεκαετίες μετά την πρώτη κυκλοφορία του "Industrial Silence", οι αγαπημένοι Madrugada επιστρέφουν με νέο άλμπουμ στα σκαριά και ένα τραγούδι-ταξίδι στον χρόνο του εμβληματικού τους ντεμπούτου.

Είκοσι δύο χρόνια μετά τη δημιουργία του, το άμεσα αναγνωρίσιμο "The World Could Be Falling Down" βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αφού η μπάντα αποφάσισε να το ανασύρει από τα σκοτεινά της συρτάρια, να το ολοκληρώσει και να το παρουσιάσει στο κοινό της.

Οι Νορβηγοί μας έχουν ήδη κάνει να αδημονούμε με τα υπέροχα "Nobody Loves You Like I Do" και "Dreams At Midnight", τα πρώτα δείγματα από τον επερχόμενο δίσκο τους "Chimes At Midnight", αλλά αυτό που πάθαμε με το τρίτο single ήταν απερίγραπτο!

Ο ήχος της κιθάρας, ο ρυθμός, ακόμα και η διάθεση στην ερμηνεία του πάντα άψογου Sivert Hoyem μας πάνε απευθείας στα πολυαγαπημένα "Vocal", "Shine" και "Electric", ενώ ταυτόχρονα το τραγούδι καταφέρνει να διατηρήσει τη μελωδική αυτονομία, που άλλωστε διαθέτει κάθε τραγούδι του "Industrial Silence".

Ένα νέο ερωτικό τραγούδι κατευθείαν από τα γνώριμα ηχοτοπία των Νορβηγών της καρδιάς μας, με τις δαντελωτές κιθάρες, τις βελούδινες κραυγές και το πιο αγαπημένο μελαγχολικό ντέφι.

Listen
YouTube
Spotify

  • SHARE
  • TWEET