Ένα βήμα πριν τον θάνατο βρέθηκε ο Will Carroll των Death Angel

Μεγάλος νικητής στην μάχη με τον κορωνοϊό ο ντράμερ των Αμερικανών thrashers

20/04/2020 @ 12:45

O ντράμερ των Death Angel, Will Carroll, αναρρώνει πλέον μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό και μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βίωσε, συγκλονίζοντας με τις λεπτομέρειες που μοιράστηκε.

Οι Αμερικανοί thrashers βρίσκονταν σε ευρωπαϊκή περιοδεία για ένα περίπου μήνα, μαζί με τους Testament και τους Exodus, όταν στις αρχές Μαρτίου, αρκετά μέλη της ευρύτερης ομάδας άρχισαν να αρρωσταίνουν.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο τραγουδιστής των Testament, Chuck Billy, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στις Η.Π.Α. και τον αυτοπεριορισμό του στο σπίτι, όπως ήταν λογικό, ο Carroll αρρώστησε βαριά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Δεν θυμάται καθόλου την μεταφορά του με το ασθενοφόρο ούτε την παραμονή του στο νοσοκομείο, καθώς επί δώδεκα ημέρες βρισκόταν σε καταστολή.

Παρουσιάζοντας αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια, βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο, με τους γιατρούς να θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα καταφέρει να επανέλθει και να εκπλήσσονται με την ανάρρωσή του.

«Έχω σίγουρα μια νέα οπτική για τη ζωή, και δεν θα σπαταλήσω αυτήν τη δεύτερη ευκαιρία» δηλώνει ο Carroll και συνεχίζει: «Σίγουρα έχω μάθει  από αυτό, ήταν μια εμπειρία που άνοιξε τα μάτια.»

  • SHARE
  • TWEET