Vassilikos: Διαθέσιμο το live στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Δείτε το «Κολάζ» σε ενορχηστρώσεις του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου με την σύμπραξη του Ventus Ensemble

27/02/2021 @ 12:16

Το περασμένο καλοκαίρι, και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου, το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχθηκε τον Vassilikos στον Θόλο του Πάρκου για να παρουσιάσει μια ιδιαίτερη αναδρομή της μουσικής του πορείας που πλησιάζει πλέον τις τρεις δεκαετίες, σε μια παραγωγή της Menta Art Events.

Με οδηγό τις ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις και τη συνοδεία του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου σε πιάνο και beat και με τη καθοριστική συμβολή των πνευστών του Ventus Ensemble, ο Vassilikos παρουσίασε ζωντανά σημαντικά τραγούδια από όλη την καριέρα του σε ένα αδιάλειπτο μουσικό «Κολάζ».

Η εν λόγω εμφάνιση που μεταδόθηκε σε πρώτη φάση ζωντανά και διαδικτυακά, είναι πλέον διαθέσιμη μέσω του καναλιού του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο YouTube, μέχρι τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής 28 Φεβρουάριου.

Δείτε το live που έδωσε ο Vassilikos στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και διαβάστε την ανταπόκριση της Κατερίνας Μυτιληναίου για μία από τις ελάχιστες συναυλίες που είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

  • SHARE
  • TWEET