Ανακοινώθηκε το τρίτο και τελευταίο headlining όνομα του φετινού Glastonbury

Η Adele έκανε την αποκάλυψη επί σκηνής κατά τη συναυλία της στο O2 Arena

19/03/2016 @ 09:43

Η Adele αποκάλυψε ότι θα είναι headliner στο φετινό Glastonbury, το οποίο θα λάβει χώρα 22-26 Ιουνίου. Οι δύο από τους τρεις headliners της Pyramid Stage είχαν ήδη ανακοινωθεί πριν κάποιες εβδομάδες (Muse και Coldplay).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του NME από τη χθεσινή συναυλία της Αγγλίδας καλλιτέχνιδας στο Ο2 Arena, η ίδια αποκάλυψε ότι θα εμφανιστεί το βράδυ της σαββατιάτικης ημέρας του ιστορικού ευρωπαϊκού φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ήθελα να το κάνω πέρσι, αλλά ο δίσκος μου δεν ήταν έτοιμος. Και, προς όλους όσους λένε ότι είμαι πολύ βαρετή για headliner, είστε πιο γαμ****να βαρετοί που γκρινιάζετε επειδή θα είμαι headliner.»

Να θυμίσουμε ότι η Adele είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο στο Breakfast Show του Capital London πως δεν μάλλον δεν θα εμφανιζόταν στο Glastonbury διότι φοβόταν πολύ το πόσο τεράστιο είναι το κοινό του εν λόγω φεστιβάλ: «Ο κόσμος είναι υπερβολικά πολύς, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Πήγα φέτος για να δω τον Kanye και πραγματικά χέστηκα πάνω μου από το μέγεθος του κοινού. Ήταν τρελό.»

  • SHARE
  • TWEET