Συνελήφθη στη Ρωσία ο Till Lindemann

Το γεγονός σχετίζεται με την ακύρωση φεστιβάλ στα πλαίσια των κρατικών μέτρων ενάντια στην πανδημία

30/08/2021 @ 12:39

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Summa Inferno που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο frontman των Rammstein, Till Lindemann συνελήφθη στη Ρωσία.

Η είδηση αναφέρει πως οι αρμόδιες αρχές τον προσέγγισαν στο ξενοδοχείο όπου και τον μετέφεραν σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Το συμβάν θεωρείται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, πως σχετίζεται με την απόφαση του μουσικού να εμφανιστεί με την προσωπική του μπάντα στο Maklarin For Homeland festival την Κυριακή, του οποίου η διεξαγωγή είχε ακυρωθεί ως μη ασφαλής στα πλαίσια των μέτρων προστασίας που έχει επιβάλλει η χώρα στη μάχη κατά της πανδημίας.

Σημειώνεται επίσης πως ο manager του Lindemann, Anar Reiband, έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες, καθώς οι Ρωσικές αρχές θεωρούν πως αν και κατά την είσοδό του στη χώρα είχε δηλώσει τουρίστας, στην πραγματικότητα ήταν από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση του συμβάντος από την πλευρά του Lindemann, αλλά μπορείτε να δείτε μέσω του Metalsucks σχετικές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σύλληψη.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως ο Lindemann είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αρχικά τη συναυλία με τα ανάλογα μέτρα προστασίας, αλλά εν τέλει ολόκληρο το φεστιβάλ ακυρώθηκε.

Yπενθυμίζεται πως το το, πρώην πλέον, έπειτα από την αποχώρηση του Peter Tatgtren, ονομαστικό project του Lindemann, κυκλοφόρησε μες τη χρονιά το συναυλιακό φιλμ "Live In Moscow".

  • SHARE
  • TWEET