Πληροφορίες και δίλεπτο απόσπασμα για το "Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne"

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής του ντοκιμαντέρ για την ζωή του μυθικού frontman

28/07/2020 @ 13:28

Έπειτα από την αρχική του αναβολή, το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ozzy Osbourne, απέκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο A&E ανακοίνωσε την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία προβολής του "Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne".

Το ντοκιμαντέρ 86 λεπτών, που προβλεπόταν να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, θα συνδυάζει αρχειακό υλικό του Ozzy και της οικογένειάς του, μαζί με συνεντεύξεις των Osbournes, αλλά και των Marilyn Manson, Rick Rubin, Post Malone, Rob Zombie, Jonathan Davis, Ice-T κ.ά.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, το  "Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne", ακολουθεί την ζωή του Ozzy από τα δύσκολα χρόνια της παιδικής του ηλικίας περνώντας από τους Black Sabbath και την solo καριέρα του, φτάνοντας μέχρι την καθολική του αναγνώριση τον 21ο αιώνα ως μύθο του σκληρού ήχου αλλά και πρωταγωνιστή – συμπαθητικό πατέρα μέσα από την τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούσε η οικογένειά του.

Η A&E, συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας με ένα νέο δίλεπτο απόσπασμα, που παρουσιάζει τον Ozzy να επιστρέψει από την προσωρινή του απόσυρση, έπειτα από τη No More Tours του 1992.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ozzy δουλεύει ήδη πάνω στον διάδοχο του "Ordinary Man", όπως αποκάλυψε πρόσφατα η σύζυγος και μάνατζερ του, Sharon.

  • SHARE
  • TWEET