Οι Gathering επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Οι πληροφορίες για τις επερχόμενες εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα

13/06/2018 @ 12:52

Μετά από τους εορτασμούς για τα 25 χρόνια τους στο μουσικό στερέωμα με δυο sold out συναυλίες στην Ολλανδία, τον Νοέμβριο του 2014 και τεσσάρων χρόνων αποξένωσης που ακολούθησαν, οι Gathering είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο προσκήνιο και τις live εμφανίσεις.

Έχοντας χτίσει μια δυνατή σχέση με το ελληνικό κοινό το συγκρότημα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις επερχόμενες συναυλίες του στην Ελλάδα.

Οι Gathering θα εμφανιστούν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο WE, Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού (Θεσσαλονίκη), το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space (Αθήνα) και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Ghetto Live Bar (Πάτρα).

Το line-up του συγκροτήματος περιλαμβάνει τον πρώτο μπασίστα της μπάντας Hugo Prinsen Geerligs, την τραγουδιστρια Silje Wergeland, τον κημπορντίστα Frank Boeijen και τα αδέρφια Rene και Hans Rutten στην κιθάρα και τα ντραμς αντίστοιχα.

Οι Gathering θα παρουσιάσουν ένα ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικό set με ορισμένα κομμάτια που έχουν να παίξουν live, για μεγάλο χρονικό διάστημα

Triprock, post-rock, metal, shoegaze οι Gathering ήταν πάντα ένα σχήμα που είχε το βλέμμα στραμμένο στην ανανέωση.

Ενημερωθείτε για τη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων στο Viva.gr.

  • SHARE
  • TWEET