Ακούστε ολόκληρο τον νέο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Βασικός ερμηνευτής, ο Σωκράτης Μάλαμας

21/02/2018 @ 16:06

Ο νέος δίσκος του Θανάση Παπακωνσταντίνου έχει τίτλο "Με Στόμα Που Γελά" και διατίθεται ήδη σε δίσκο ακτίνας και ψηφιακή μορφή, ενώ αργότερα μέσα στην χρονιά αναμένεται να βγει στην αγορά και το βινύλιο. Βασικός ερμηνευτής είναι ο Σωκράτης Μάλαμας.

Μπορείτε να ακούσετε εδώ και τα δεκατρία τραγούδια του άλμπουμ, μέσω του επίσημου καναλιού στο YouTube του Λαρισαίου τραγουδοποιού, ο οποίος σε μήνυμά του αναφέρει τα παρακάτω:

«Στο εξώφυλλο δύο δέντρα, δύο πίδακες κυτταρίνης. Παραπομπή στο δίσκο του 1995 "Στην Ανδρομέδα Και Στη Γη", όπου είχαμε την πρώτη εκτεταμένη συνεργασία με τον Σωκράτη. 

Έκτοτε, άλλες φορές λιγότερο κι άλλες περισσότερο, συνεχίσαμε να τροφοδοτούμε την εκλεκτική συγγένεια, που διατρέχει τις προσωπικότητές μας, με τραγούδια. Και φτάσαμε, αισίως, στον Φεβρουάριο του 2018, όπου, «με στόμα που γελά», σας παρουσιάζουμε την πιο ολοκληρωμένη συνεργασία μας, η οποία έλαβε χώρα στο νέο στούντιο ηχογραφήσεων «Αχός», που έφτιαξα στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς του νομού Λάρισας.

Δώδεκα ερμηνείες ο Σωκράτης και μία -για μαγάρισμα- ο υποφαινόμενος. Τα τραγούδια δεν μιλάνε για το εύκολο και συμβατικό γέλιο αλλά για εκείνο το βαθύ, ανεξέλεγκτο γέλιο που σε τραντάζει. Αυτό που μοιάζει με την αίσθηση του θανάτου, που επίσης σε τραντάζει και είναι ανεξέλεγκτος. Αν, μετά από αυτό, έχετε το κουράγιο να αγοράσετε τον δίσκο ακτίνας (CD) ή να κατεβάσετε μεμονωμένα κομμάτια (ή το όλον) από τις διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες, όπως και από την επίσημη ιστοσελίδα (www.thanasispapakonstantinou.gr) (σ.σ.: προσωρινά εκτός λειτουργίας), εμείς μόνο χαρά θα νιώσουμε.

Ο Μεταξοχωρίου και περιχώρων,
Θανάσης Παπακωνσταντίνου»

"Με Στόμα Που Γελά" Tracklist:

1. Στα Πόδια Της (Ποίηση: Τάσου Λειβαδίτη - Ερμηνεία : Θ. Παπακωνσταντίνου)
2. Ρίλκε
3. Είχα Τον Κήπο Της Εδέμ
4. Η Καλύβα
5. Απόδραση
6. Σκέψη Μου Ξημερωμένη
7. Γυναίκες
8. Το Ζητιανόξυλο
9. Κάρτες
10. Τάλα
11. Η Λάθος Μοιρασιά (λόγια Ανδριανής Διαγουμά)
12. Μείνε Κοντά Μου
13. Τρυφερή Σκιά

Μουσική-Λόγια: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Ερμηνείες: Σωκράτης Μάλαμας

  • SHARE
  • TWEET