Επιστρέφει στους Testament o Dave Lombardo

«Αυτή η επανένωση ήταν γραπτό να συμβεί» δήλωσε ο πρώην ντράμερ των Slayer

02/03/2022 @ 09:29

Οι Testament ανακοίνωσαν την επιστροφή του Dave Lombardo στη σύνθεσή τους.

Ο κορυφαίος ντράμερ, που είχε συνεργασθεί με το εμβληματικό thrash metal σχήμα στο μνημειώδες"The Gathering" του 1999, αντικαθιστά τον Gene Hoglan που αποχώρησε από την μπάντα πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Lombardo θα συνοδεύσει τους Testament στην επικείμενη περιοδεία τους ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτή η επανένωση ήταν γραπτό να συμβεί. Μια φορά και ένα καιρό, δημιουργήσαμε με τους Testament έναν κλασικό thrash metal δίσκο. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η μουσική μας χημεία θα συνεχίσει από εκεί ακριβώς που είχαμε μείνει. Αγαπώ την οικογένεια των Testament και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την επανένωση. Καταφθάνει αγνή βαρβαρότητα!»

Ο Chuck Billy με τη σειρά του, πρόσθεσε:

«Θα δηλώσω το προφανές. Είμαστε κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Dave στους Testament ξανά. Είμαστε τόσο ανυπόμονοι να μοιραστούμε εκ νέου τη σκηνή μαζί. Ο Dave είχε προσδόσει φοβερή δυναμική στο "The Gathering" και είμαστε εκστασιασμένοι να δούμε τι νέο θα φέρει στο σχήμα πάλι».

Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος δίσκος των Testament είναι το προ διετίας "Titans Of Creation", ενώ ο Lombardo, που συμμετείχε στην πρόσφατη επανηχογράφηση του "Metal" των Annihilator, κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο το ντεμπούτο του ως μέλος των Satanic Planet.

  • SHARE
  • TWEET