Διασκευή Public Enemy το πρώτο studio single των Prophets Of Rage (audio)

Στην δημοσιότητα λίγες μόλις ώρες πριν την guerrilla εμφάνιση του supergroup στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Cleveland

19/07/2016 @ 12:27

Οι Prophets Of Rage, το supergroup που αποτελείται από μέλη των Rage Against The Machine, Public Enemy και Cypress Hill, δίνουν στην δημοσιότητα την πρώτη studio ηχογράφησή τους, ένα τραγούδι εμπνευσμένο από τον «νονό» τους, το "Prophets Of Rage" των Public Enemy, λίγες μόλις ώρες πριν την guerrilla εμφάνισή τους στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Cleveland του Ohio.

Σε παραγωγή του Brendan O'Brienm - που ευθύνεται για τα "Evil Empire" και "The Battle Of Los Angeles" των RATM - το τραγούδι καταφέρνει να κρατήσει την υπόσχεση της μπάντας να «κάνει την Αμερική να οργισθεί ξανά» (‘make America rage again’).

Η εισαγωγή γίνεται με σειρήνες να ουρλιάζουν και τον επαναλαμβανόμενο ψίθυρο 'Clear the way', πριν μπούμε για τα καλά στην α λα Rage Against The Machine πρώτη διασκευή από το "It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back" και πριν ο Chuck D αρχίσει τους στίχους της πρώτης στροφής του τραγουδιού από το μακρινό 1988. Μετά, όλα παίρνουν τον νέο δρόμο τους...

Το "Prophets Of Rage" θα παιχτεί ζωντανά για πρώτη φορά στην τηλεόραση στις 25 Ιουλίου, στην ζωντανή εκπομπή του Jimmy Kimmel, και θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο πρώτο EP της μπάντας.

Ακούστε το εδώ.

  • SHARE
  • TWEET