Stay Home Sessions, εβδομάδα δεύτερη

Καλλιτέχνες, μουσικοί και τραγουδοποιοί επιλέγουν το αγαπημένο spot του σπιτιού τους και μας «επισκέπτονται» μέσω του live streaming

01/04/2020 @ 14:00

Stay Home Sessions

by United We Fly

Εγγραφή / Subscribe εδώ.

Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε μόνοι. Στην ιδιαίτερη κατάσταση των παράξενων αυτών ημερών, η ομάδα της United We Fly συνεχίζει τις παραγωγές από... σπίτι

Καλλιτέχνες, μουσικοί και τραγουδοποιοί επιλέγουν το αγαπημένο spot του σπιτιού τους - γιατί #stayhome - και μας «επισκέπτονται» μέσω του live streaming. 

Τα τέσσερα πρώτα live streams μας έφεραν ένα βήμα πιο κοντά με την Irene Skylakaki, το Παιδί Τραύμα, τον George Gaudy και τον Πέτρο Μάλαμα, μας εξοικείωσαν με το social distancing, μας έμαθαν πόσο άμεση μπορεί να είναι η επίλυση ενός κρούσματος τεχνικού προβλήματος και ένωσαν την Αθήνα με το Λονδίνο και τη Χαλκιδική και εκατοντάδες σαλόνια.

Η δεύτερη βδομάδα των Stay Home Sessions ξεκινά την Πέμπτη, 2 Απριλίου, από το σπίτι της Danai Nielsen.

Synthesizers, looping, samples και μουσικοί διάλογοι μεταξύ ενός θηλυκού και αρσενικού alter ego. Ή αλλιώς, πως μετατρέπεις σε διάλογο την ησυχία της καραντίνας.

Video Link: YouTube (επιλέξτε Ορισμός Υπενθύμισης/Set reminder για να μην το χάσετε)

Ο Theodore, είναι ταυτόχρονα ο επισκέπτης της Παρασκευής 3 Απριλίου αλλά και ο οικοδεσπότης των Stay Home Sessions.

«Η μουσική δεν σταματάει. Έτσι και αλλιώς, εμείς συνεχίζουμε στα σπίτια μας. Αξία όμως αποκτά από την ένωση του πομπού με τον δέκτη. Αυτό είναι που μου λείπει αυτές τις μέρες. Την Παρασκευή, λοιπόν, θα σας παίξω με την καρδιά μου!»

Video Link: YouTube (επιλέξτε Ορισμός Υπενθύμισης/Set reminder για να μην το χάσετε)

Το Σάββατο 4 Απριλίου στις 20.30, μας επισκέπτεται η Κατερίνα Πολέμη, από το σπίτι της:

«Αγαπητοί η μουσική είναι λίγο σαν την αγάπη, δεν την βλέπεις ούτε την πιάνεις, αλλά σε κάνει να αισθανθείς όμορφα πράγματα και ουσιαστικά. Οπότε το Σάββατο στις 20:30 έχουμε ραντεβού εγώ και εσείς από τα σπίτια μας για μια πολύ αλλιώτικη συναυλία : )»

Video Link: YouTube (επιλέξτε Ορισμός Υπενθύμισης/Set reminder για να μην το χάσετε)

Δεύτερος, late night επισκέπτης για το Σάββατο 4 Απριλίου στις 23.00, ο πολυπράγμων Ghone:

«Εγκλεισμός μέρος 342. Ή μήπως 343; Τα μέρη έχουν πάρει τη θέση των ημερών. Οι ήχοι της πόλης απομακρυνονται μέρα με τη μέρα, ενώ εκείνοι της ψυχής αλαλάζουν ολοένα και πιο υπόκοφα. Ssorg meert takem. Σίγουρα. Κάθε βράδυ. Σχεδόν. Νομίζω.»

Video Link: YouTube (επιλέξτε Ορισμός Υπενθύμισης/Set reminder για να μην το χάσετε)

Και η δεύτερη εβδομάδα κλείνει με την Daphne and the Fuzz που έρχεται την Κυριακή, 5 Aπριλίου στις 20.30:

«Έχει και τα καλα της η καραντίνα: έχουμε άπλετο χρόνο να είμαστε δημιουργικοί και βρίσκουμε νέους τρόπους να ακουμε και να παίζουμε μουσική. Πιστεύω πως μετά από όλο αυτό, τo live music streaming θα μείνει για τα καλά στον τρόπο που ψυχαγωγούμαστε, ενισχύοντας τις φυσικές live εμπειρίες που σίγουρα δεν μπορούν αντικατασταθούν πλήρως (προς το παρόν τουλάχιστον) .

Ανυπομονώ να σας δω virtually στο δωμάτιο μου την Κυριακή και να σας παίξω κομμάτια από τους δυο δίσκους των Daphne and the Fuzz καθώς και κάποια καινούργια ακυκλοφόρητα. Stay safe, stay creative <3»

Video Link: YouTube (επιλέξτε Ορισμός Υπενθύμισης/Set reminder για να μην το χάσετε)

United We Fly - Stay Home Sessions

Pay What You Want. Η υπηρεσία είναι ανοιχτή σε όλους. Εάν το επιθυμείς ομως, μπορείς να μπεις στο viva.gr και να διαθέσεις ένα ποσό της επιλογής σου για να στηρίξεις τους καλλιτέχνες αλλά και την ομάδα πίσω από τα Stay Home Sessions, για να μπορούμε να #μενουμεσπιτι με μουσική.

Follow the link

Mείνε συντονισμένος για τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν.

Χωρίς να διακόψεις το cocooning σου και από την άνεση του καναπέ σου, κάνε subscribe και συντονίσου στο YouTube της United We Fly για να μη χάσεις κανένα Stay Home Session!

Οι ημερομηνίες και oi ώρες θα ανακοινώνονται στα social media της United We Fly.

Facebook + Instagram

#StayHomeSessions
#musicneverstops
#menoumespiti

INFO

Stay Home Sessions by United We Fly

Εγγραφή / Subscribe

Pay What You Want

New Dates + more TBA
DANAI NIELSEN - Πέμπτη 2/4 - 20:30 
THEODORE - Παρασκευή 3/4 - 20:30 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ - Σάββατο 4/4 - 20:30 
GHONE - Σάββατο 4/4 - 23.00
DAPHNE AND THE FUZZ - Κυριακή 5/4 - 20:30

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook / Instagram / Youtube

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET