Οι Skyclad σε ελληνική περιοδεία τον Απρίλιο

Οι θρυλικοί folk metallers θα επισκεφτούν τέσσερις πόλεις στη χώρα μας για ένα special best of setlist

31/01/2019 @ 14:18

Η επιστροφή των Θρύλων του Folk Metal στη χώρα μας για ένα Special Best of Setlist είναι γεγονός!

Δύο χρόνια πριν, η επιστροφή του κιθαρίστα Dave Pugh, οποίος συμμετείχε στη σύνθεση των σπουδαίων τεσσάρων πρώτων άλμπουμ τους, συνοδεύτηκε από την κυκλοφορία του εξαιρετικού "Forward Into The Past" το οποίο απέδειξε πως οι ουρανοντυμένοι έχουν ακόμα πολλές ιστορίες να μας διηγηθούν.

Η μπάντα γιόρτασε την κυκλοφορία αυτή με μια περιοδεία σε 6! ελληνικές πόλεις πείθοντας και τον πλέον δύσπιστο οπαδό τους πως η «νέα» σύνθεση της (κοντά 20 χρόνια και συνεχίζει!) δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τις ένδοξες ημέρες των '90s. Μάρτυρες όσοι γέμισαν τα Venues και χόρευαν μέχρι τελικής πτώσεως σε Ξάνθη, Καστοριά, Αγρίνιο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Δυστυχώς σε εκείνο το tour ο αρχηγός του συγκροτήματος Steve Ramsey δεν μπόρεσε να ακολουθήσει λόγω προβλήματος υγείας. Τα βίντεο και οι αποθεωτικές ανταποκρίσεις από κάθε βραδιά τον έκαναν να ανυπομονεί για το επόμενο ελληνικό tour, το οποίο δεν έπρεπε να καθυστερήσει.

Έτσι και φέτος τον Απρίλιο, τέσσερις ελληνικές πόλεις θα απολαύσουν την πλήρη, εξαμελή, σύνθεση των Skyclad σε ένα χορταστικό 2ωρο best of setlist.

Θεσσαλονίκη, 10 Απριλίου 2019 - Unplugged live στο Stones Rock Bar

Κομοτηνή, 11 Απριλίου 2019 - Λέσχη Κομοτηναίων

Λάρισσα, 12 Απριλίου 2019 - Larissa Sports Center

Θεσσαλονίκη, 13 Απριλίου 2019 - Eightball Club

Αθήνα, 14 Απριλίου 2019 - Temple Club

Skyclad Greece Tour 2019

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET