Shavo Odadjian: «Θέμα χρόνου η κυκλοφορία νέας δουλειάς από τους System Οf A Down»

Ο μπασίστας δηλώνει αισιόδοξος…

21/12/2018 @ 10:09

Σε αντίθεση με τον Daron Malakian ο οποίος, σε συνέντευξή του το καλοκαίρι, στράφηκε εναντίον του Serj Tanikian, υποδεικνύοντάς τον ως υπεύθυνο για την αποχή των System Οf A Down από την δισκογραφία, ο μπασίστας Shavo Odadjian, φάνηκε πιο αισιόδοξος. 

Μιλώντας σε δημοσιογράφο υπογράμμισε πως όλο αυτό το… δράμα σε σχέση με την κυκλοφορία νέου άλμπουμ από τους System Οf A Down ανήκει στο παρελθόν.

Σε ερώτηση για τον αν οι fans μπορούν να περιμένουν μια νέα δουλειά, ανέφερε:

«Νομίζω πως ναι. Δεν έχει συμβεί κάτι τόσο σοβαρό στις σχέσεις μας που να μην μπορούμε να μπούμε σε ένα στούντιο και να δουλέψουμε μαζί. Νομίζω πως θα αφήσουμε πίσω το παρελθόν. Δεν ανησυχώ καθόλου».

Και συνεχίζοντας:

«Όλα όσα ήρθαν στην δημοσιότητα το καλοκαίρι συνέβησαν πριν από πολύ καιρό. Ανήκουν στο παρελθόν. Δεν ήταν κάτι καινούργιο για εμάς απλά τώρα ήρθε στην επιφάνεια. Νομίζω, επίσης, πως αρκετά σημεία της συνέντευξης  του Malakian παραφράστηκαν. Δεν είναι στο ύφος του να κατηγορεί κόσμο. Μίλησα μαζί του και μου το επιβεβαίωσε».

Και ολοκληρώνοντας:

«Δεν βρισκόμαστε σε διαμάχη. Το αντίθετο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όταν συναντιόμαστε. Είναι πολύ περίεργο που δεν έχουμε κυκλοφορήσει κάτι καινούργιο. Υπάρχει υλικό πολύ ανώτερο απ’ ότι έχουμε κάνει ως τώρα. Σας μιλάω με ειλικρίνεια. Είναι θέμα χρόνου η κυκλοφορία ενός δίσκου από τους System Οf A Down».

 

  • SHARE
  • TWEET