Δείτε πρώτοι το νέο DVD των Septicflesh

Η εμφάνισή τους με ορχήστρα και χορωδία στο Μεξικό θα μεταδοθεί ζωντανά πριν την επίσημη κυκλοφορία έναντι αντιτίμου

15/06/2020 @ 10:56

Λίγο πριν την κυκλοφορία του, οι Septicflesh ανακοίνωσαν την ζωντανή μετάδοση του "Infernus Sinfonica MMXIX". Συγκεκριμένα το event θα μεταδοθεί στις 27 Ιουνίου στις 21:00 CET, ενώ εισιτήρια υπάρχουν διαθέσιμα εδώ.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019, σε ένα sold out "Metropolitan Theater" στο Μεξικό και αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγή του είδους της στο venue, η οποία περιλαμβάνει και την μπάντα αλλά και τους πάνω από 100 μουσικούς της "Symphonic Experience Orchestra", την "Enharmonía Vocalis Choir" και την χορωδία νέων και παιδιών του Εθνικού Πανεπιστημίου του Μεξικό.

Το Blu-ray DVD έχει ημερομηνία κυκλοφορίας την 31η Ιουλίου. Προπαραγγελίες μπορούν να γίνουν εδώ.

Οι Septicflesh σχολίασαν σχετικά με το event: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε με τους οπαδούς μας την ευκαιρία να δουν το “Infernus Sinfonica MMXIX” πριν την κυκλοφορία του, την πρώτη μας συναυλία με ολόκληρη ορχήστρα και χορωδία επί σκηνής, η οποία βιντεοσκοπήθηκε στην καρδιά της Πόλης του Μεξικό. Η διαχειριστική ομάδας μας στην Hard Impact κανόνισε μια αποκλειστική ζωντανή μετάδοση του event για όλους πριν την επίσημη κυκλοφορία του blu-ray. Η ημερομηνία έχει οριστεί για τις 27 Ιουνίου στις 21:00 CET. Ένας σύνδεσμος θα εκδίδεται με την αγορά του εισιτηρίου και θα είναι ενεργός για 12 ώρες. Καθίστε αναπαυτικά στην άνεση του σπιτιού σας και παρακολουθήστε τις συμφωνίες να ζωντανεύουν!»

  • SHARE
  • TWEET