Οι Sanctuary αναζητούν κιθαρίστα

Η μπάντα από το Seattle χρειάζεται άμεσα κάποιον να αναλάβει τη lead κιθάρα

13/10/2020 @ 11:16

Η αμερικανική metal μπάντα, Sanctuary, βρίσκεται σε αναζήτηση κιθαρίστα για την επετειακή περιοδεία των 30 χρόνων τους, όπου θα παίζει ολόκληρο το "Into The Mirror Black" το 2021.

«Βρισκόμαστε επίσης στην προπαραγωγή του νέου δίσκου, το οποίο αυτή τη στιγμή ονομάζουμε "Transmutation", οπότε θα χρειαστούμε κάποιον μπου μπορεί να γράψει επικά κιθαριστικά solo, επίσης» δήλωσαν τα μέλη του συγκροτήματος από το Seattle. «Για να περάσεις από audition - ηχογράφησε τον εαυτό σου να παίζει ρυθμική ή/και lead κιθάρα για τα τραγούδια "Season Of Destruction", "Future Tense" και "Frozen". Στείλε μας τον σύνδεσμο για να κατεβάσουμε το video (ή ανέβασε το στο YouTube), καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό συμπληρώνοντας την φόρμα στο SanctuaryOfficial.com ».

Οι Sanctuary επανασυνδέθηκαν το 2010, μετά από 18 χρόνια, και μάλιστα κυκλοφόρησαν δύο δίσκους, τα "The Year the Sun Died" και "Inception". Μετά τον θάνατο του Warrel Dane το 2017, αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον Joseph Michael των Witherfall να αναλαμβάνει τα φωνητικά. Μάλιστα, σκόπευαν να πραγματοποιήσουν και περιοδεία, η οποία λόγω της πανδημίας μεταφέρθηκε για το 2021.

Η Nuclear Blast πρόκειται να κυκλοφορήσει μια επετειακή remastered έκδοση του ιστορικού δεύτερου δίσκου των Sanctuary με τίτλο "Into The Mirror Black" μαζί με μια live εμφάνιση της μπάντας το 1990.

Το lineup του συγκροτήματος αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους Joseph Michael (φωνητικά), Lenny Rutledge (κιθάρα), George Hernandez (μπάσο) και Dave Budbill (ντραμς).

  • SHARE
  • TWEET