Γυναικείο φύλο vs Ryan Adams

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατηγορείται για συναισθηματική βία και λεκτική κατάχρηση

18/02/2019 @ 14:25

Τις τελευταίες ημέρες στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει κατηγορίες εναντίον του Ryan Adams από ένα διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό γυναικών.

Οι κατηγορίες σχετίζονται με συναισθηματική βία και λεκτική κατάχρηση.

Πιο συγκεκριμένα επτά γυναίκες και αρκετές συνεργάτιδες του δημοφιλούς τραγουδοποιού περιγράφουν την χειριστική του συμπεριφορά στην κατ’ ιδίαν γνωριμία τους αλλά και στην επαγγελματική τους σχέση.

Τα δημοσιεύματα περιλαμβάνουν τις εξομολογήσεις μια νεαρής fan η οποία ισχυρίστηκε πως είχε μια online σχέση με τον καλλιτέχνη όταν ήταν 15 χρονών, κατά την διάρκεια της οποίας ο Adams απαιτούσε τηλεφωνικό σεξ, εκθέτοντας τον εαυτό.

Η πρώην γυναίκα του, τραγουδίστρια και ηθοποιός, Mandy Moore ανέφερε πως την κατηγορούσε για το ότι δεν ήταν πραγματική μουσικός καθώς δεν έπαιζε κάποιο μουσικό όργανο.

Ο Adams ακολούθως ισχυρίστηκε πως τα δημοσιεύματα είναι ανακριβή, προσθέτοντας:

«Ορισμένες από τις λεπτομέρειές τους παραποιούνται. Ορισμένες ρέπουν προς την υπερβολή και άλλες είναι εντελώς ψευδείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανα τίποτα με κάποιον που θα είχα την αίσθηση πως είναι ανήλικός. Δεν είμαι τέλειος άνθρωπος και έχω κάνει πολλά λάθη. Ζητώ ειλικρινή συγνώμη σε όποιον έχω βλάψει στην ζωή μου».

  • SHARE
  • TWEET