Σχεδόν έτοιμος ο νέος δίσκος των Running Wild

Αναλυτική ενημέρωση από τον Rock 'Ν' Rolf

14/03/2021 @ 21:22

Σχεδόν έτοιμος ο νέος δίσκος των Running Wild, ενώ βρισκόμαστε δεκαπέντε μήνες μετά το EP "Crossing The Blades" και τεσσεράμισι χρόνια μετά το "Rapid Foray".

Με μια ανάρτηση στο Facebook, o ηγέτης των Γερμανών pirate metallers Rock 'Ν' Rolf περιέγραψε λεπτομερώς το επίπεδο ετοιμότητας, ενώ εμφανίστηκε υπερβολικά αισιόδοξος για το επίπεδο του νέου υλικού.

Η δήλωσή του έχει αναλυτικά ως εξής:

«Γεια σας φίλοι! Είναι πολύς καιρός που δεν έχετε ακούσει νέα από εμένα, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι από εδώ και δύο χρόνια εργάζομαι στο νέο άλμπουμ.

Υπήρξαν κάποια ακούσια διαλείμματα και σίγουρα ο κορωνοϊός ήταν επίσης ένας λόγος για τον οποίο χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος.

Μπορώ όμως να σας πω ότι σε πέντε τραγούδια έχει ολοκληρωθεί η μίξη και πέντε ακόμη τραγούδια θα είναι έτοιμα την επόμενη εβδομάδα.

Το εξώφυλλο είναι ήδη έτοιμο και εκτός από μερικά πειρατικά τραγούδια, αυτή τη φορά οι μουσκετοφόροι θα είναι το κυρίαρχο θέμα του άλμπουμ.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι το καλοκαίρι και ανυπομονώ να ακούσετε αυτά τα νέα τραγούδια που πιστεύω ότι είναι τα καλύτερα που έχω γράψει ποτέ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις που έρχονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τότε, σηκώστε πανιά για τα επόμενα!»

Διαβάστε ακόμη:

Συνέντευξη Rock 'Ν' Rolf στον Κώστα Πολύζο:
«Δεν έχει νόημα να μετανιώνεις για λάθος αποφάσεις»

100+1: Τα Metal Άλμπουμ της Δεκαετίας του '80

«A Beginner's Guide»: Ευρωπαϊκό Power Metal (1ο Μέρος)

  • SHARE
  • TWEET