Τα πρώτα άλμπουμ των Rotting Christ σε βινύλιο

Η Peaceville Records γιορτάζει τα 30 χρόνια της σπουδαίας ακραίας μπάντας

17/03/2017 @ 12:54

Οι πρωτοπόροι Rotting Christ πλησιάζουν τα 30 χρόνια ύπαρξης σαν συγκρότημα και η Peaceville Records έχει στα σχέδιά της την κυκλοφορία των πρώτων άλμπουμ τους σε βινύλιο.

Ο πρώτος τους δίσκος "Thy Mighty Contract" (1993) αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 21 Απριλίου, με τα "Non Serviam" και "Passage To Arcturo" EP να ακολουθούν μέχρι το τέλος του 2017.

Η δισκογραφική εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσης μια συλλογή από demos και σπάνιο υλικό του συγκροτήματος χρονολογημένα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 έως και τις αρχές των 90s.

Τέλος η Peaceville θα κυκλοφορήσει ένα ειδικό αναμνηστικό box set το οποίο θα περιέχει όλα τα παραπάνω, συνοδευόμενα από ένα βιβλίο 92 σελίδων στο οποίο θα περιέχεται και ένα κείμενο του Dayal Patterson –συγγραφέα του "Cult Never Dies"- για τους Rotting Christ και τη black metal σκηνή.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα πρώτα μας άλμπουμ στην Peaceville με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων που πλησιάζει. Αυτές οι κυκλοφορίες θα εστιάσουν στους πρώιμους Rotting Christ αλλά και στην εξέλιξή τους», σχολιάζει ο Σάκης Τόλης.

Ανατρέξτε εδώ στο «A Buyer's Guide» των Rotting Christ από το rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET