Όταν οι Judas Priest έμοιαζαν με τους Greta Van Fleet

Ο Rob Halford μίλησε εφ' όλης της ύλης στο Rolling Stone

10/06/2020 @ 07:54

Ο Rob Halford μίλησε στο Rolling Stone εφ' όλης της ύλης, σε μια συνολικά αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Σε ερώτηση σχετικά με την χαρακτηριστική εμφάνιση των Judas Priest και πως αυτή προέκυψε, δεν δίστασε να παρομοιάσει το συγκρότημα εν έτει 1975 (όπως παρουσιάζεται στις τηλεοπτικές εκτελέσεις των "Rocka Rolla" και "Dreamer Deceiver" / "Deceiver") με τους Greta Van Fleet.

«Εάν δεις το πολύ παλιό video απ' την εκπομπή του BBC "The Old Grey Whistle Test", φαίνεται πως μοιάζουμε κάπως με τους Greta Van Fleet» αναφέρει ο metal god και εξηγεί:

«Αν με έβλεπα θα έλεγα ότι δεν φαίνεται σωστό. Η μουσική είναι δυνατή, οργισμένη, σκοτεινή κατά τόπους, έχει βάθος, είναι γεμάτη ενέργεια και εγώ φοράω μάλλινο ρούχο, κάτι πρέπει να κάνω γι' αυτό. Το να βάλω ένα απλό μπουφάν μηχανόβιου ήταν για εμένα ένα τεράστιο βήμα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ξεκίνησε η διαμόρφωση».

Ο frontman των Judas Priest μίλησε ακόμη μεταξύ άλλων για την μουσική που του αρέσει να ακούει τελευταία (Bob Dylan, Dolly Parton, Black Sabbath, Scorpions, Deep Purple, Tool, David Bowie), την προέλευσή του από την εργατική τάξη και το ορισμό της επιτυχίας («έχω μόνο ένα αυτοκίνητο, μια Cadillac 15ετίας»), την αγάπη του για τις γάτες όπως προκύπτει από την σελίδα του στο Instagram, τους ομοφυλόφιλους που δεν αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις («είναι η ζωή σου, διεκδίκησε την, σου ανήκει»), το να ερμηνεύει συνεχώς ζωντανά συγκεκριμένα τραγούδια («δεν τα βάζεις στον αυτόματο πιλότο») και τον τρόπο που το συγκρότημα αντιλαμβάνεται το heavy metal («μπορούμε να είμαστε μια heavy metal μπάντα τύπου "Painkiller" ή να είμαστε μια heavy metal μπάντα τύπου "Turbo Lover"»).

  • SHARE
  • TWEET