Pulp και Tower Records την επόμενη Δευτέρα στο Gimme Shelter Festival. Κερδίστε προσκλήσεις!

Το Rocking.gr σε στέλνει να δεις τα "Pulp: A Film About Life, Death And Supermarkets" και "All Things Must Pass: The Rise And Fall Of Tower Records"

01/11/2017 @ 10:06

Το Gimme Shelter Film Festival είναι εδώ κάθε Δευτέρα στο Gagarn 205, όπου και παρουσιάζει μουσικές ταινίες παραγωγής της τελευταίας πενταετίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και αγαπημένα μουσικά ντοκιμαντέρ.  Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, δείτε δύο σπουδαία μουσικά ντοκιμαντέρ. Το "Pulp: A Film About Life, Death And Supermarkets" είναι βέβαια για τους Pulp, ένα από τα σημαντικότερα σχήματα της Britpop σκηνής. To 2011 η μπάντα επανενώθηκε, και έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία, επέστρεψε στην γενέτειρά της το Sheffield, για το τελευταίο live της περιοδείας τους, ως έναν φόρο τιμής στην πόλη που τους διαμόρφωσε και τους ανέδειξε. Με αποκλειστική πρόσβαση και εικόνες από τα συναρπαστικά live shows τους, οι Pulp μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη φήμη, τη δόξα, την αγάπη, τον θάνατο, το Sheffield και τη... συντήρηση των αυτοκινήτων.

Το "All Things Must Pass: The Rise And Fall Of Tower Records" είναι ένα ντοκιμαντέρ που εξερευνά την άνοδο και την πτώση της εταιρείας Tower Records. Έχοντας ιδρυθεί το 1960, η Tower Records υπήρξε για πολλές δεκαετίες μία λιανική επιχείρηση, αποτελούμενη από διακόσια καταστήματα σε τριάντα χώρες, σε πέντε ηπείρους. Από την ταπεινή της αρχή και το πρώιμο στάδιό της ως ένα φαρμακείο μίας μικρής πόλης, η Tower Records τελικώς εξελίχθηκε στην καρδιά και την ψυχή του μουσικού κόσμου. Αποτελεί την πρώτη μεγάλου μήκους προσπάθεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη Colin Hanks (γιoύ του Tom Hanks), γνωστού από τη συμμετοχή του σε σημαντικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.


Το Rocking.gr σας προσφέρει διπλές προσκλήσεις και για τις δύο προβολές.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.


Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.

19:30 - Προβολή
"PULP: A FILM ABOUT LIFE, DEATH AND SUPERMARKETS"
22:00 - Προβολή
"ΑLL THINGS MUST PASS: THE RISE AND FALL OF TOWER RECORDS"

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για τις ταινίες θα μιλήσουν η Δέσποινα Τριβόλη (δημοσιογράφος) και η Άλεξ Παπασημακοπούλου (promotion & artist management).

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, και στα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt και Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.

  • SHARE
  • TWEET