Οι Rise Against ανακοίνωσαν νέο δίσκο

Ακούστε το ομώνυμο κομμάτι από το "Nowhere Generation"

18/03/2021 @ 10:37

Πέρσι η punk μπάντα, Rise Against, επέστρεψε με ένα νέο κομμάτι εδώ και τρία χρόνια. Το "Broken Dreams Inc." περιλαμβάνεται στο soundtrack "Dark Nights: Death Metal".

Πλέον οι Αμερικανοί δίνουν περισσότερες πληροφορίες για έναν ολοκληρωμένο νέο δίσκο με τίτλο "Nowhere Generation", ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου μέσω της Loma Vista και έρχεται να διαδεχθεί το "Wolves" του 2017. 

«Σήμερα υπάρχει η υπόσχεση του αμερικανικού ονείρου, και από την άλλη η πραγματικότητα του αμερικανικού ονείρου. Η ιστορική νόρμα της Αμερικής πως η επόμενη γενιά θα είναι καλύτερα από αυτήν που προηγήθηκε έχει εξασθενήσε από μια εποχή μαζικής οικονομικής και πολιτικής αστάθειας και ένα ξεπούλημα της μεσαίας τάξης. Η ευκαιρία που η σκληρή δουλειά και αφοσίωση υποσχόταν δεν υπάρχει για όλους. Όταν οι προνομιούχοι ανβαίνουν την σκάλα της επιτυχίας και μετά την καίνε από πάνω, η αναταραχή είναι η μόνη απάντηση» λέει ο Tim McIlrath, frontman των Rise Against.

O Joe Principe, μπασίστας της μπάντας, προσθέτει: «Όταν μεγάλωνα, άκουγα συγκροτήματα όπως ο 7 Seconds, Bad Brains, Minor Threat και Bad Religion. Η μουσική όλων αυτών είχε μια αίσθηση ελπίδας για τον κόσμο, μια πραγματικά θετική εικόνα για το πως μπορούσε να γίνει η ζωή. Από την αρχή, θέλαμε οι Rise Against να έχουν την ίδια θετικότητα, να είναι η μουσική μας έμπνευση για να φέρει ο κόσμος αλλαγές στην ζωή του, απλά πρέπει να προσπαθήσει και να αντισταθεί».

Ακούστε εδώ το ομώνυμο κομμάτι από το "Nowhere Generation".

Παρακάτω θα βρείτε το tracklist και το εξώφυλλο του δίσκου.

rise-against-nowhere-generation-cover

1. The Numbers
2. Sudden Urge
3. Nowhere Generation
4. Talking to Ourselves
5. Broken Dreams, Inc.
6. Forfeit
7. Monarch
8. Sounds Like
9. Sooner or Later
10. Middle of a Dream
11. Rules of Play

  • SHARE
  • TWEET