Ο Ozzy στηρίζει καμπάνια νοσοκομείου του Birmingham (video)

Τα χρήματα θα διατεθούν για τη συγκρότηση του πρώτου κέντρου ειδικών νόσων για παιδιά

31/05/2016 @ 12:28

Ο Ozzy Osbourne επισκέφτηκε νοσοκομείο στο Birmingham στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια που γίνεται για συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα διατεθεί για τη δημιουργία μια καινούργιας ειδικής μονάδας.

Το Birmingham Children’s Hospital διεξάγει τον τελευταίο καιρό μια καμπάνια για τη συγκέντρωση του ποσού των 3.65 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών το οποίο θα διατεθεί για τη συγκρότηση του πρώτου κέντρου ειδικών νόσων για παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε σχετική συνέντευξή του ο Ozzy αναφέρει: «Ο γιος μου Louis νοσηλεύτηκε για λίγο στο in Birmingham Children’s Hospital όταν ήταν παιδί. Το προσωπικό του νοσοκομείου έδειξε εξαιρετικό ενδιαφέρον κάτι το οποίο θα θυμάμαι για πάντα. Η δουλειά που γίνεται για τα παιδιά σε αυτό το νοσοκομείο είναι εκπληκτική και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να δείξω για ακόμη μια φορά την υποστήριξή μου στην προσπάθεια που γίνεται για τη συγκέντρωση του ποσού».

Η Yvonne Millard επικεφαλής νοσοκόμα του Birmingham Children’s Hospital δηλώνει συγκινημένη: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή να υποδεχόμαστε έναν ζωντανό θρύλο όπως ο Ozzy Osbourne στο νοσοκομείο μας. Η παρουσία του γέμισε χαμόγελα και αισιοδοξία όλους μας».

Δείτε εδώ την επίσκεψη του Ozzy Osborne στο Birmingham Children’s Hospital.

  • SHARE
  • TWEET