Νέος δίσκος και ευρωπαϊκή περιοδεία για τους Overkill

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την νέα κυκλοφορία των βετεράνων του thrash

13/08/2016 @ 13:20

Οι βετεράνοι του thrash metal, Overkill έδωσαν στην δημοσιότητα τίτλο και αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου: Το "Grinding Wheel" θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο από την Nuclear Blast. 

Ο frontman του συγκροτήματος, Bobby "Blitz" Ellsworth, αποκάλυψε τις παραπάνω πληροφορίες σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Alternative Nation: «Μόλις έφτιαχνα κάποιους στίχους για το νέο μας άλμπουμ. Απέχουμε εκατοστά από την ολοκλήρωσή του, αυτή τη στιγμή. Ακόμη μερικά κιθαριστικά μέρη και κάποια δεύτερα φωνητικά και θα είναι έτοιμο. Κοιτάμε μήπως προλάβουμε να το βγάλουμε την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου».

Το "Grinding Wheel" θα είναι ο διάδοχος του "White Devil Armory" που κυκλοφόρησε το 2014.

Ερωτηθείς για το πώς ακούγεται το νέο υλικό σε σχέση με τους προηγούμενους δίσκους, είπε: «Στο τέλος, οι Overkill είναι οι Overkill. Για τις τρεις δεκαετίες που είμαστε εδώ, είμαστε πάντα οι Overkill».

Οι thrash metallers από το New Jersey θα ξεκινήσουν και μια Ευρωπαϊκή περιοδεία τον Νοέμβρη, με support τους Αμερικανούς βασιλιάδες του sludge metal Crowbar, τους Ισραηλινούς Shredhead, αλλά και τους Αυστραλούς thrashers Desecrator.

Σίγουρα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες με αγωνία.

Με αφορμή την δισκογραφική τους επιστροφή και ελπίζοντας και για την συναυλιακή επιστροφή τους στην χώρα μας, διαβάστε εδώ για την εμφάνιση των Overkill την πρώτη μέρα του φετινού Hellfest στο Clisson της Γαλλίας, μαζί με Rammstein, Volbeat, Anthrax, Testament, Bullet For My Valentine, Shinedown κ.α. και εδώ τον σχετικό Οδηγό Δισκογραφίας - Buyer's Guide από τον Κώστα Πολύζο, για «το πιο αλήτικο thrash συγκρότημα όλων των εποχών».

 

  • SHARE
  • TWEET