Promoter κόβει το encore των Orphaned Land

«Δεν μας άφησαν να ανέβουμε στη σκηνή γιατί το μέρος θα μετατρεπόταν σε …»

13/03/2018 @ 14:49

Με ανάρτησή τους στην προσωπική τους σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι Orphaned Land στρέφονται εναντίον διοργανωτή συναυλίας που έδωσαν στη Ρουμανία:

«Απόψε, για πρώτη φορά στην 26χρονη καριέρα μας συναντήσαμε διοργανωτή συναυλίας, ο οποίος δεν μας άφησε να επιστρέψουμε στη σκηνή για encore. Συνέβη σε ένα ασφυκτικά γεμάτο συναυλιακό χώρο, με fans που ήρθαν ακόμα και από την Ιταλία για να μας δουν, φωνάζοντας για να ξανανέβουμε στη σκηνή. Μας το αρνήθηκαν λέγοντάς πως πρέπει να προετοιμαστεί το μέρος για να γίνει …ντισκοτέκ»

Και συνεχίζοντας:

«Αγαπημένοι μας φίλοι από την Cluj Napoca της Ρουμανίας, σας ζητάμε συγνώμη αλλά ήταν κάτι που δεν είχε να κάνει με εμάς. Είμαστε πολύ νευριασμένοι και στεναχωρημένοι. Όλα ξεκίνησαν στραβά αυτή την ημέρα καθώς μετά από ένα μεγάλο ταξίδι που κάναμε δεν υπήρχε καν ένα catering για να μπορέσουμε να φάμε –επίσης, κάτι που μας συμβαίνει για πρώτη φορά-. Μια εντελώς κακή παραγωγή. Αξίζετε και αξίζουμε περισσότερα από όλο αυτό. Σας χρωστάμε το Norra EL Norra… Καλό σας βράδυ».

  • SHARE
  • TWEET