Ο Michael Gira των Swans κατηγορείται για βιασμό

Τραγουδίστρια και πρώην συνεργάτιδά του ισχυρίζεται πως την κακοποίησε το 2008 - Τι απαντά ο ίδιος

26/02/2016 @ 08:00

H τραγουδίστρια και συνθέτρια Larkin Grimm έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ότι ο ηγέτης των Swans, Michael Gira, τη βίασε την άνοιξη του 2008.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, αυτό συνέβη όταν ηχογραφούσε το δίσκο της "Parplar" για την δισκογραφική Young God που ανήκει στον Gira. Ένα βράδυ, όπως γράφει η ίδια, μέθυσαν και πήγαν σε σπίτι φίλων του Gira και κοιμήθηκε εκεί, καθώς ήταν αδύνατον να οδηγήσει. Καθώς κοιμόταν, δέχτηκε τη σεξουαλική επίθεση του Gira. Aναφέρει επίσης πως ο ίδιος συνέχισε να την παρενοχλεί και τους επόμενους μήνες μετά το συμβάν. Διαβάστε από εδώ ολόκληρο το κείμενο και τις λεπτομέρειες.

Ο Michael Gira απάντησε άμεσα και ετοιμάζεται να λάβει νομικά μέτρα. «Είμαι σοκαρισμένος. Θα αντεπιτεθώ με κάθε δύναμη για να υπερασπιστώ το όνομά μου απέναντι σε αυτό το απαίσιο ψέμα. Εμπιστεύομαι τη λογική και την εξυπνάδα όσων ακολουθούν το έργο μου και με σέβονται ως άνθρωπο, οι οποίοι γνωρίζουν πως ΔΕΝ είμαι τέτοιος τύπος. Το Facebook είναι ένας ανεμόμυλος φημών και αυτή θα ταξιδέψει σαν φωτιά, αλλά είναι όλα ψέμματα».

Λίγο αργότερα, ο Gira πόσταρε συνέντευξη της Grimm από το 2012, στην οποία τον χαρακτηρίζει «μαγικό και υπέροχο» και αναφέρει πως της άλλαξε προς το καλύτερο τη ζωή.

  • SHARE
  • TWEET