Διαθέσιμο για ακρόαση το νέο άλμπουμ των Nick Cave και Warren Ellis

Κυκλοφορία-έκπληξη από τους συνεργάτες στους Bad Seeds

25/02/2021 @ 17:58

Ενώ στις αρχές του χρόνου είχε υπονοηθεί πως το νέο άλμπουμ των Nick Cave & The Bad Seeds θα φέρει τον τίτλο "Carnage", τελικά πρόκειται για μία δουλειά που θα φέρει την υπογραφή του Nick Cave και του συνεργάτη του στους Bad Seeds, Warren Ellis.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι το "Carnage" διατίθεται ήδη για ακρόαση σε ψηφιακές πλατφόρμες ελεύθερης αναπαραγωγής όπως το Spotify, ενώ η κυκλοφορία του σε βινύλιο και ψηφιακό δίσκο έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου μέσω της Goliath Records.

Για την παρθενική κυκλοφορία με την υπογραφή των Cave και Ellis που δεν αποτελεί soundtrack, ο πρώτος αναφέρει ότι πρόκειται για έναν βάναυσο αλλά πολύ όμορφο δίσκο φωλιασμένο σε μια από κοινού καταστροφή, με τον δεύτερο να δηλώνει αναλυτικά τα εξής:

Η δημιουργία του "Carnage" υπήρξε μια επιταχυνόμενη διαδικασία έντονης δημιουργικότητας. Τα οκτώ τραγούδια ήταν εκεί με τη μία ή την άλλη μορφή μέσα στις πρώτες δυόμισι μέρες και η συνέχεια ήταν «ας κάνουμε ένα δίσκο!» Δεν υπήρχε τίποτα πολύ προμελετημένο γι' αυτόν.

  • SHARE
  • TWEET