Νέα τραγούδια από Bon Jovi, Ulver, In Flames, κ.ά.

Ακούστε, επίσης, νέο υλικό από Napalm Death, Rodrigo y Gabriela, Batushka, Blackfield και Poema Arcanvs

24/07/2020 @ 10:43

Η μουσική επικαιρότητα, αν και τέλη Ιουλίου συνεχίζει ακάθεκτη. Έτσι, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας,  μια σειρά από καλλιτέχνες δημοσιοποίησαν νέα τραγούδια, που είτε αποτελούν προπομπό επερχόμενων κυκλοφοριών, είτε αποτελούν νέο υλικό έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε νέα μουσική από τους Bon Jovi, Ulver, In Flames, Napalm Death, Batushka, Rodrigo y Gabriela και Poema Arcanvs.

rodrigo-y-gabriela

Το διάσημο ορχηστρικό κιθαριστικό ντουέτο των Rodrigo y Gabriela θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ένα live άλμπουμ, όπου θα παίζουν ολόκληρο τον πρόσφατο δίσκο τους, "Mettavolution" και 2 κλασικές συνθέσεις τους. Από το "Mettavolution Live" ακούτε την διασκευή στο "Echoes" των Pink Floyd.

batushka

Οι Πολωνοί Batushka πριν λίγες μέρες δημοσίευσαν ένα καινούργιο κομμάτι με τίτλο "Irmos II". Πλέον, με την επίσημη ανακοίνωση του νέου τους EP με τίτλο "Raskol", διάρκειας μισής ώρας, μας προσφέρουν μια ακόμα εκ των πέντε συνολικά συνθέσεων. Ακούστε εδώ το "Irmos III".

bon-jovi

Έπειτα από την αρχική αναβολή της νέας τους κυκλοφορίας, οι Bon Jovi ανακοίνωσαν την οριστική ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει ο νέος τους δίσκος. Το "2020", όπως λιτά θα ονομάζεται, αναμένεται στις 2 Οκτωβρίου, ενώ η μπάντα συνόδευσε την ανακοίνωση με την δημοσιοποίηση ενός νέου single, για το τραγούδι "Do What You Can". Πριν λίγες μέρες, οι Bon Jovi κυκλοφόρησαν και το "American Reckoning", επηρεασμένοι από τις πολιτικές εξελίξεις στις Η.Π.Α., το οποίο θα περιλαμβάνεται επίσης στον επερχόμενο δίσκο.

in-flames

Μετά το "Clayman" οι In Flames δίνουν στη δημοσιότητα και τα υπόλοιπα κομμάτια που επέλεξαν να ξαναπαίξούν από το ιστορικό άλμπουμ τους. Γιορτάζοντας 20 χρόνια από την κυκλοφορία του "Clayman", οι Σουηδοί επανακυκλοφορούν τον δίσκο με νέα παραγωγή, ένα νέο κομμάτι και τα τέσσερα επανεκτελεσμένα. Ακούστε εδώ τα "Pinball Map", "Bullet Ride" και "Only For The Weak", καθώς και το ορχηστρικό "Themes And Variations In D-Minor".

blackfield

Οι Blackfield, το σχήμα που ξεκίνησε ο Aviv Geffen με τον Steven Wilson, ετοιμάζουν το νέο τους δίσκο με τίτλο "For The Music" με ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στον Οκτώβριο. Πρόκειται για το έκτο άλμπουμ των δύο φίλων μουσικών και θα αποτελεί τον διάδοχο του "Blackfield V" για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε κριτική εδώ. Στον παρακάτω σύνδεσμο ακούτε το πρώτο single με τίτλο "Summer's Gone".

napalm-death

Οι ιστορικοί Napalm Death έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο single από την  νέα τους δουλειά, ονόματι "Throes Of Joy In The Jaws Of Defeatism". Μπορείτε να ακούσετε το "Backlash Just Because" εδώ, ενώ ο διάδοχος του "Apex Predator - Easy Meat" θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.

ulver

Οι Νορβηγοί Ulver, έδωσαν στη δημοσιότητα το τρίτο δείγμα από το πολυαναμενόμενο "Flowers Of Evil". Μπορείτε να ακούσετε το "Nostalgia" εδώ, το οποίο ακολουθεί, όπως και τα δύο πρώτα δείγματα, το ύφος του προκατόχου τους. Υπενθυμίζουμε πως το "The Assassination Of Julius Caesar" βρήκε την θέση του στο αφιέρωμά μας για τα 100 Alternative Album της προηγούμενης δεκαετίας.

poema-arcanus

Οι Χιλιανοί doomsters Poema Arcanvs, αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον έκτο τους δίσκο, "Stardust Solitude" στις 28 Αυγούστου, πρώτον υπό την σκέπη της Transcending Obscurity. Πριν λίγες μέρες, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμα υποσχόμενο δείγμα, για το τραγούδι "The Lighthouse Keeper". Οι Poema Arcanvs, έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα singles για τα "Orphans" και "Straits Of Devotion".

  • SHARE
  • TWEET