Ξεκίνησε η λειτουργία του «heavy metal Netflix»

Το Thunderflix είναι η πρώτη streaming πλατφόρμα αφιερωμένη στο ιδίωμα

11/04/2023 @ 11:55

Η streaming πλατφόρμα Thunderflix, μια υπηρεσία αφιερωμένη αποκλειστικά στο heavy metal, ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία της.

Το Thunderflix, το οποίο μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε εδώ, κοστίζει 6,66 δολλάρια το μήνα και παρέχει οπτικοακουστικό περιεχόμενο και video από καλλιτέχνες όπως οι Black Sabbath, Iron Maiden, Slipknot, Aerosmith, Rage Against The Machine, κ.ά..

Η υπηρεσία, που είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, αποτελεί έμπνευση του Samuel Douek, υπεύθυνου για το φεστιβάλ Hola Mexico Film Festival του 2006, και πρώην εργαζομένου στο τμήμα marketing της Nike.

Το Thunderflix υπόσχεται νέες κυκλοφορίες, συναυλίες, ντοκιμαντέρ, περιεχόμενο πίσω από τις κάμερες καθώς και αποκλειστικό υλικό από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Στην πλατφόρμα υφίστανται ήδη παραγωγές όπως τα "Day Of The Gusano: Live In Mexico" των Slipknot, "The End" των Black Sabbath, "Live At Finsbury Park" των Rage Against The Machine, "Scream For Me Sarajevo" του Bruce Dickinson, και "Murder In The Front Row: The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story".

To Thunderflix υπόσχεται επίσης να πληρώσει τους καλλιτέχνες περισσότερο από ότι το Spotify ή το Youtube, καθώς και να αποτελέσει την επίσημη βιβλιοθήκη για συναυλίες και ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 30 χρόνια, από όλο το φάσμα του metal.

  • SHARE
  • TWEET