Νέα δισκογραφική στέγη για τους Alter Bridge

Στο δυναμικό της Napalm Records θα ανήκουν πλέον οι Αμερικανοί hard rockers

06/06/2016 @ 20:12

Μια από τις πιο σημαντικές σύγχρονες hard rock μπάντες, οι Alter Bridge, βρήκαν την νέα τους δισκογραφική στέγη στην Napalm Records, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσουν το νέο, άτιτλο ακόμα, πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, μέσα στο 2016. Η εν λόγω συμφωνία αφορά όλο τον κόσμο, πλην της Βόρειας Αμερικής.

Ο frontman του συγκροτήματος, Myles Kennedy  δήλωσε ότι «είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνένωση των δυνάμεών μας με την Napalm Records για την επόμενη φάση του ταξιδιού μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακαλύψουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον και ανυπομονούμε να συναντήσουμε ξανά τους οπαδούς μας το 2016».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Napalm Records επεσήμανε: «Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη συμφωνία για την εταιρεία μας. Το να δουλέψουμε με ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα rock συγκροτήματα των καιρών μας αποτελεί μια νέα κορυφή για μας. Θα ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να έχει το επερχόμενο άλμπουμ την επιτυχία που του αξίζει.».

Το επερχόμενο άλμπουμ των Alter Bridge αναμένεται το φθινόπωρο, σε παραγωγή Michael "Elvis" Baskette, ενώ θα ακολουθήσουν περιοδείες τόσο το 2016, όσο και το 2017.

  • SHARE
  • TWEET