Γιατί οι Moonspell ακύρωσαν την περιοδεία τους στην Λατινική Αμερική;

Oι Πορτογάλοι απευθύνουν μήνυμα προς τους οπαδούς τους

09/05/2017 @ 16:59

Όπως έγινε γνωστό μέσω της σελίδας της μπάντας στο Facebook, το Λατινοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας των Moonspell ακυρώνεται επισήμως.

Η δήλωση στην οποία προέβη το συγκρότημα μόνο φειδωλή δεν είναι, αφού είναι φανερό ότι οι Πορτογάλοι δεν επιθυμούν διόλου να κρατήσουν τους τόνους χαμηλά.

Ενδεικτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με βαριά καρδιά και τεράστια απογοήτευση είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε όλες τις ημερομηνίες για την επετειακή περιοδεία των Moonspell στην Λατινική Αμερική, για τα 25 μας χρόνια.

[...] Φτάσαμε μέχρι τα άκρα προσπαθώντας να σώσουμε αυτήν την περιοδεία, αλλά, ως συγκρότημα και ως management, φτάσαμε στο σημείο που απλώς οφείλουμε να ακυρώσουμε και να μεταθέσουμε τις εμφανίσεις αυτές σε μελλοντικό χρόνο.

Η συμπεριφορά του Caio Schramm και της Επιχείρησής του ήταν απίστευτα ανέντιμη και αντιεπαγγελματική. Εκτός του ότι δεν κάλυψε τις ανάγκες μας, απλώς δεν μας έστειλε καμία πληροφορία κάνοντας απίθανο τα να ολοκληρώσουμε μια περιοδεία της οποίας οι περισσότερες ημερομηνίες δεν έχουν βγει σε προπώληση», ενώ απευθύνεται προς τους fan, λέγοντας:

«Ξέρουμε ότι θα είστε θυμωμένοι και απογοητευμένοι και πως θα πείτε αυτό που σκέφτεστε, ότι μας είχατε προειδοποιήσει και πως δεν θα θέλετε να μας δείτε ποτέ ξανά, αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολογηθούμε και να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί»

και κλείνει με την σημείωση:

«Σας συμβουλεύουμε εντόνως να παραβλέψετε οποιαδήποτε δήλωση από την Cronos Entertainment και τον Caio Schramm και συνιστούμε εντόνως σε όλους όσους εμπλέκονται με την σκηνή, τα συγκροτήματα, ατζέντηδες, promoters και θαυμαστές να αποφύγουν την συνεργασία ή την παρουσία στις συναυλίες του με κάθε κόστος»!

Το μήνυμα υπάρχει μεταφρασμένο και στα Ισπανικά και τα Πορτογαλικά. Ακολουθεί ολόκληρο παρακάτω.

  • SHARE
  • TWEET