Ο Gus G στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Mike Mangini

Στη δημοσιότητα το lyric video του "Freak Of Nature"

09/10/2023 @ 10:50

Ο Mike Mangini βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ. Θα φέρει τον τίτλο "Invisible Signs" και αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Πρώτο δείγμα που δίνεται στη δημοσιότητα είναι το lyric video του "Freak Of Nature". Συμμετέχουν ο Gus G στις solo κιθάρες,  ο Tony Dickinson στο μπάσο και Ivan Keller στην κιθάρα, ενώ τα φωνητικά έχει αναλάβει η πρώην κιθαρίστρια των Evanescence, Jen Majura.

Σε σχετική του δήλωση, ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας ανέφερε ότι αποτελεί τιμή του που ο ντράμερ των Dream Theater του ζήτησε να παίζει όλα τα solo στο άλμπουμ του, αναφέροντας ότι πρόκειται για solo κιθάρας και τυμπάνων, ενώ χαρακτήρισε το παίξιμο του Mangini «από άλλο πλανήτη».

Κατά σύμπτωση, το διάστημα του πρώτου lockdown λόγω της πανδημίας, ο Gus G με την Jen Majura και τον προκάτοχο του Mangini στους Dream Theater, Mike Portnoy, είχαν διασκευάσει εξ αποστάσεως το "Got My Mind Set On You", στα πλαίσια των "1min Jammms" που επιμελήθηκε τότε η Ταϋλενδέζικης καταγωγής Γερμανίδα μουσικός.

  • SHARE
  • TWEET