Νέο τραγούδι από τους Metz

Το "Hail Taxi" θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο των Καναδών

19/08/2020 @ 13:25

Οι Καναδοί Metz έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο single από τον καινούριο τους δίσκο.

Το "Hail Taxi", που μπορείτε να ακούσετε εδώ, θα περιλαμβάνεται στο "Atlas Vending", όπως θα ονομάζεται η νέα κυκλοφορία της μπάντας.

Ο frontman της μπάντας, Alex Edkins, σχολιάζοντας το κομμάτι, ανέφερε:

«Το "Hail Taxi" έχει να κάνει με το να κοιτάς πίσω. Οι στίχοι επεξεργάζονται την ιδέα της αποδοχής όσων έχουμε κάνει στο παρελθόν, την αποδοχή αυτού που είμαστε».

Το "Hail Taxi" διαδέχεται το "Α Boat To Drown In", που ήταν το πρώτο δείγμα από το "Atlas Vending".

Όσον αφορά τον νέο τους δίσκο, ο οποίος αναμένεται στις 9 Οκτωβρίου μέσω της Sub Pop Records, σε παραγωγή του Ben Greenberg (Uniform), και μείξη του Seth Manchester (Daughters, Lingua Ignota, The Body), οι Metz δήλωσαν πως:

«Ο νέος μας δίσκος επικεντρώνεται στην υπερπήδηση εμποδίων, στο να αφήνουμε άσχημες καταστάσεις πίσω, στην αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Ο τίτλος αναφέρεται στην πλήρη ανάδυση του εαυτού μας σε όλα όσα αγαπάμε, και στην δημιουργία ενός ασύλου προστασίας μας από την αρνητικότητα, ένας καταλύτης για αλλαγή».

Το "Atlas Vending" είναι ο πρώτος δίσκος της μπάντας έπειτα από το "Strange Peace" του 2017. Μπορείτε να δείτε το tracklist και το εξώφυλλο παρακάτω.

Πριν λίγο καιρό, στα πλαίσια των Bandcamp Friday, οι Καναδοί είχαν δώσει στη δημοσιότητα συνθέσεις σε παραγωγή του Steve Albini, που μπορείτε να τις ακούσετε εδώ.

01. Pulse
02. Blind Youth Industrial Park
03. The Mirror
04. No Ceiling
05. Hail Taxi
06. Draw Us In
07. Sugar Pill
08. Framed by the Comet’s Tail
09. Parasite
10. A Boat to Drown In

  • SHARE
  • TWEET