Ντοκιμαντέρ για τους Armored Saint με συμμετοχές μελών των Metallica, Anthrax κ.ά.

Δείτε το πρώτο trailer του "Armored Saint: The Movie"

12/10/2020 @ 11:59

Διαθέσιμο είναι το πρώτο trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ γύρω από την ιστορία των Armored Saint.

Σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Russell Cherrington, το φιλμ θα παρουσιάζει την ιστορία της σπουδαίας heavy metal μπάντας, έχοντας ως αφετηρία το ξεκίνημά της στα '80s στο Los Angeles.

Το "Armored Saint: The Movie" θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και συμμετοχές ιδιαίτερων καλεσμένων, τόσο μουσικών όσο και φίλων της μπάντας καθώς και ατόμων της μουσικής βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα, στο ντοκιμαντέρ θα εμφανίζονται, πέρα από τα μέλη των Armored Saint, οι James Hetfield, Lars Ulrich, Scott Ian, Brian Slagel (Metal Blade Records), Cliff Bernstein (Q Prime Management), Max Norman (παραγωγός), John Sutherland (φίλος της μπάντας), Tracy Vera (Metal Blade Records), Mike Faley (Metal Blade Records), Zach Harmen (τεχνικός ήχου σε Metallica και Armored Saint) και αρκετοί ακόμη από τον κύκλο της μπάντας.

Σχολιάζοντας την ταινία, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Joey Vera, ανέφερε:

«Είναι ένας φίλος και μακροχρόνιος οπαδός της μπάντας που μένει στο Newcastle και είναι και καθηγητής σε τοπικό πανεπιστήμιο καθώς και σκηνοθέτης. Έχει δημιουργήσει αρκετές ωραίες ταινίες μικρού μήκους. Μας προσέγγισε πριν από ενάμιση χρόνο με την ιδέα να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ γύρω από την μπάντα. Του είπα να προχωρήσει, καθώς δεν θέλω να παρέμβω στην ιδέα του, του ζήτησα να αποτυπώσει το πως αυτός βλέπει την εξέλιξη της μπάντας και πως θα του παρέχω όσο αρχειακό υλικό χρειαστεί.

Από όσο ξέρω, η ταινία έχει ολοκληρωθεί. Ανάλογα την εξέλιξη της πανδημίας, θα παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ σε επιλεγμένα φεστιβάλ το επόμενο καλοκαίρι. Έχω δει ένα πεντάλεπτο απόσπασμα και ανυπομονώ να δω ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα. Νιώθω βέβαια περίεργα με κάτι που περιστρέφεται γύρω από μένα, προσπαθώ να μην παρέμβω καθόλου, μιας και ουσιαστικά είναι ένα φιλμ που μιλάει για τους εαυτούς μας.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω κατά πόσο η ιστορία μας ενδιαφέρει τον μέσο άνθρωπο, αλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος για εμάς, την μουσική μας ή την σκηνή, τότε σίγουρα θα το απολαύσουν».

Υπενθυμίζουμε πως οι Armored Saint αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 23 Οκτωβρίου το νέο τους άλμπουμ, "Punching The Sky", για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

  • SHARE
  • TWEET