Matt Heafy στο Rocking: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν έχουμε έρθει ακόμη στην Ελλάδα»

Ο frontman των Trivium μιλάει στον Χρήστο Καραδημήτρη με αφορμή το εξαιρετικό "In The Court Of The Dragon"

15/11/2021 @ 19:27

Ο Matt Heafy, ιθύνων νους των Trivium, παραχώρησε στο Rocking μια συνέντευξη με αφορμή την δισκογραφική επιστροφή της μπάντας με το "In The Court Of The Dragon".

Στα πλαίσια της κυκλοφορίας του εξαιρετικού δίσκου, ο μουσικός αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων, μεταξύ των οποίων την απόφαση της μπάντας να κυκλοφορήσει νέο δίσκο εν μέσω πανδημίας, τι είναι αυτό που πιστεύει πως καθορίζει την ποιότητα της δισκογραφίας των Trivium, καθώς και την οπτική με την οποία προσεγγίζει το metal τόσο ως μουσικόφιλος όσο και ως συνθέτης.

Παράλληλα, ο διάλογος δεν παρέλειψε να μεταφερθεί και στο ενδεχόμενο μιας συναυλιακής επίσκεψης του σπουδαίου συγκροτήματος στην χώρα μας, με τον Heaffy να δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Φίλε, θέλαμε να επισκεφθούμε την Ελλάδα όσο υπάρχουμε ως συγκρότημα και ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν έχει συμβεί ακόμα. Το ελληνικό φαγητό είναι ένα από τα αγαπημένα μου στον κόσμο. Η ελληνική μυθολογία είναι ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο στηρίζεται μια καλή εξιστόρηση του πολιτισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουμε τέσσερα, πέντε ή έξι τραγούδια με επίκεντρο την ελληνική μυθολογία. Θα ήθελα να έρθουμε εκεί κάποια στιγμή...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αργεί τόσο...»

Συντονιστείτε τις επόμενες ημέρες στο Rocking.gr για να διαβάσετε ολόκληρη την συζήτηση του μουσικού με τον Χρήστο Καραδημήτρη.

  • SHARE
  • TWEET