Νεκρός ο γιος του Mark Tornillo των Accept

Δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του 26χρονου

14/08/2020 @ 11:34

Ο 26χρονος γιος του Mark Tornillo, Michael Tyler Tornillo, απεβίωσε την Κυριακή 9 Αυγούστου. Η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή.

Οι Accept ανακοίνωσαν τον θάνατο του γιου τραγουδιστή της μπάντας σε ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Facebook, όπου έγραψαν: 

«Εις μνήμην του αγαπημένου Michael Tyler Tornillo.

Με μεγάλη θλίψη, ενωνόμαστε μαζί με την Cheri και τον Mark Tornillo καθώς θρηνούν την απώλεια του αγαπημένου τους γιου, Michael Tyler Tornillo, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 9 Αυγούστου. Το πένθος τους είναι αδιανόητο και ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Εκτιμούμε την αγάπη και την υποστήριξή σας για την Cheri, τον Mark, την κόρη τους Nicole και τον σύζυγό της Matt και το μωρό Nate. Είθε να βρουν γαλήνη και παρηγοριά στις ημέρες που θα έρθουν!

Η Οικογένεια των Accept».

Ο Mark Tornillo έγινε μέλος των Accept το 2009 ως αντικαταστάτης του αρχικού τραγουδιστή της μπάντας, Udo Dirkscheider. Η φωνή του ακούγεται στα τέσσερα τελευταία άλμπουμ της μπάντας, "Blood Of The Nations" (2010), "Stalingrad" (2012), "Blind Rage" (2014) και "The Rise Of Chaos" (2017).

  • SHARE
  • TWEET