«Δεν έγραψα εγώ το "Enter Sandman"»

Ο Robert Trujillo δικαιολογεί την καμπάνια για χρηματοδότηση του ντοκιμαντέρ για τον Jaco Pastorius

09/12/2014 @ 19:07
O μπασίστας των Metallica, Robert Trujillo, ασχολείται τα 5 τελευταία χρόνια με την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ, που για αυτόν δείχνει να είναι «έργο ζωής».

Το «Jaco, the film» θα εξιστορεί την ιστορία του επιδραστικού και αυτοδίδακτου jazz μπασίστα Jaco Pastorius, του προσωπικού ήρωα του Trujillo. Θεωρείται δίκαια ως ένας από τους κορυφαίους μπασίστες, που άλλαξε σχεδόν τα πάντα στο όργανο. Πέθανε μόλις στα 35 του, μετά από καβγά με μπράβο, από τον οποίο κατέληξε σε κώμα.

Μέσω του PledgeMusic, μπορείς να παραγγείλεις την ταινία –θα είναι έτοιμη μέσα στο 2015- και παράλληλα να βοηθήσεις μέσω crowdfunding την ολοκλήρωσή της. Η καμπάνια αυτή προκάλεσε μερικά κακεντρεχή σχόλια, και ο Trujillo θέλησε να απαντήσει: «Δεν έγραψα εγώ το "Enter Sandman". Τα πράγματα δεν είναι έτσι για μένα, ήδη έχω δώσει έναν σκασμό λεφτά για την ταινία».

Στο ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν συνεντεύξεις με τους Flea, Joni Mitchell, Sting, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Geddy Lee, Bootsy Collins και Carlos Santana, αλλά και από την οικογένεια του Pastorius.
  • SHARE
  • TWEET