Έτοιμος ο νέος δίσκος των Lamb Of God

Θα είναι ο πρώτος τους χωρίς τον Chris Adler

31/01/2020 @ 10:27

Ο Mark Morton, κιθαρίστας των Lamb Of God, επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώθηκε ο διάδοχός του "VII: Sturm Und Drang" και θα είναι ο πρώτος με τον Art Cruz στα τύμπανα μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Chris Adler.

Ο Mark δήλωσε: "Έρχεται νέα μουσική σύντομα. Και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γι'αυτό. Υπάρχει πολλή φρέσκια ενέργεια στην μπάντα. Αν και ο Αρτ παίζει μερικά χρόνια μαζί μας, είναι η πρώτη ηχογράφηση που συμμετέχει".

Σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του αναφέρει: "Δεν έχω μια επιβεβαιωμένη ημερομηνία, αλλά θα είναι στο πρώτο μισό του έτους, νομίζω".

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν αρκετά δραστήριοι μετά το "VII: Sturm Und Drang", αφού κυκλοφόρησαν ένα EP ως Lamb Of God αλλά και το δίσκο διασκευών "Legion: XX" ως Burn The Priest - το αρχικό όνομα της μπάντας -  το 2018, ενώ ο Mark Morton έβγαλε τον πρώτο προσωπικό του δισκο πέρσι και πρόσφατα ένα EP ακουστικών διασκευών.

Οι Lamb Of God  ετοιμάζονται να περιοδεύσουν στην Ευρώπη μαζί με τους Kreator και τους Power Trip στα πλαίσια της "State Of Unrest" περιοδείας.

  • SHARE
  • TWEET