Live δίσκο κυκλοφορεί ο Steve Harris

...και ανακοινώνει ακόμα μια ευρωπαϊκή περιοδεία για το "British Lion"

03/09/2016 @ 11:21

Ο Steve Harris των Iron Maiden θα βγει σε ακόμα μία ευρωπαϊκή σόλο περιοδεία τον ερχόμενο Νοέμβριο και Δεκέμβριο για το "British Lion" του 2012.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε live δίσκος, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνει ηχογραφήσεις από αυτή την περιοδεία, αλλά και από αυτές των προηγούμενων ετών.

Ο ίδιος ο Harris δήλωσε: «Το διασκεδάσαμε πολύ που βγάλαμε το "British Lion" στον δρόμο τα τελευταία τρία χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε μερικές ακόμα συναυλίες το 2016. Αυτή η περιοδεία κλειστών χώρων θα είναι η πιο μεγάλη που έχουμε κάνει στην Ευρώπη μέχρι στιγμής.

Εξαιτίας της διαδρομής που θα ακολουθήσουμε, δεν θα καταφέρουμε να πάμε στη Σκανδιναβία αυτήν τη φορά, αλλά σίγουρα θα δούμε τους οπαδούς μας εκεί την επόμενη φορά. Παράλληλα, σε αυτήν την περιοδεία θα κάνουμε τις πρώτες μας επισκέψεις σε Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Νότια και Βόρεια Ιρλανδία, καθώς και σε καινούργιες πόλεις από χώρες που έχουμε ήδη επισκεφθεί.

Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό show που θα συμπεριλαμβάνει πολλά τραγούδια που δεν υπήρχαν στον πρώτο δίσκο "British Lion".

Θα επιχειρήσουμε να ηχογραφήσουμε μερικές ακόμα συναυλίες σε αυτήν την περιοδεία για να προστεθούν στις ηχογραφήσεις που ήδη έχουμε για τον επερχόμενο live δίσκο.»

Μπορείτε να δείτε fan video από τα καινούργια τραγούδια του Steve Harris παιγμένα ζωντανά στους ακόλουθους συνδέσμους: "Spitfire" και "Bible Black"

Steve Harris 2016 Tour

  • SHARE
  • TWEET