Κυκλοφορεί σε βινύλιο το ντεμπούτο των We.own.the.sky

Σε περιορισμένη έκδοση 300 αντιτύπων το "Earths Collide"

18/02/2016 @ 08:13

Oι Έλληνες instrumental post-rock / metallers We.own.the.sky επιστρέφουν στη δισκογραφία με το πρώτο τους full length άλμπουμ, "Earths Collide". Το επόμενο δηλαδή βήμα από το EP "The Glass / Nails", το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 και απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τον διεθνή underground Τύπο.

Eθιστικές μελωδίες από κιθάρες που άλλες φορές είναι χαοτικές, κάποιες άλλες κινούμενες σε πολύ πιο ήρεμα μουσικά μονοπάτια, συνοδευόμενες από ένα λιτό, αλλά πολύ δυναμικό rhythm section, καταλήγουν σε εφτά ορχηστρικές συνθέσεις (+1 intro). Φτιάχνοντας ένα μίγμα από ήχους πολύ πιο σύνθετους από αυτό που θα περίμενε ο ακροατής ενός ντεμπούτου άλμπουμ.

H παραγωγή έγινε από τον Alex Ketenjian, το mastering από τον Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Leprous etc.) και το artwork από τη Χριστίνα Χαρίστου.

Πέρα από κάθε είδους στεγανά, οι We.own.the.sky είναι το νέο αίμα μιας συνεχώς εξελισσόμενης ευρωπαϊκής post-rock / metal σκηνής και το "Earths Collide" το αποδεικνύει.

Οι Labyrinth of thoughts και Ikaros records κυκλοφορούν το άλμπουμ σε περιορισμένη έκδοση 300 αντιτύπων βινυλίου, βάρους 150gr, συνοδευόμενο από τετρασέλιδο έγχρωμο ένθετο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26/2/2016.

Tracklist:
01. УВБ-76
02. Transmissions Of Static
03. Muzzle
04. Penny For Your Thoughts
05. 22 Halo
06. Parasitic
07. Yodatrainschewbacca
08. Retrospect

We.own.the.sky - Earths Collide

labyrinthofthoughts.gr
ikarosrecords.gr
facebook.com/weowntheskygr

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET