Kirk Hammett: «Έκοψα το ποτό και επανασυνδέθηκα με την κιθάρα μου»

Ο κιθαρίστας των Metallica πλέον μπορεί να παίξει από …Paganini μέχρι jazz standards

16/11/2016 @ 10:51

Ο Kirk Hammett αναφέρει σε πρόσφατης συνέντευξή του πως από τη στιγμή που σταμάτησε να πίνει, παίζει κιθάρα καλύτερα από ποτέ και πλέον μπορεί να αποδώσει οτιδήποτε του έρθει στο μυαλό.

Ενώ το "Hardwired… To Self-Destruct" αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή (18 Νοεμβρίου) o κιθαρίστας των Metallica δηλώνει στο Guitar World:

«Η πνευματική μου προετοιμασία για τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ ήταν εντελώς διαφορετική. Ήμουν πάντα αγχωμένος όταν πήγαινα στο στούντιο αλλά πλέον νιώθω πολύ άνετα με τις δυνατότητές μου σαν μουσικός. Επανασυνδέθηκα με την κιθάρα μου κόβοντας το ποτό. Αυτό άλλαξε τα πάντα».

Και συνεχίζοντας:

«Τα βράδια των συναυλιών, αφού τελείωνε το show, έβγαινα έξω και μεθούσα. Όταν επέστρεφα στο δωμάτιό μου έπαιζα, περίπου δυο ώρες, κιθάρα. Ακόμα το κάνω. Η μεγάλη διαφορά είναι πως πλέον δεν πίνω, κάτι που διατηρεί στη μνήμη μου αυτά που έπαιζα την προηγούμενη μέρα.. Πλέον νιώθω πως μπορώ να παίξω οτιδήποτε. Από Paganini μέχρι jazz standards. Μπορεί να μου πάρει μια δυο βδομάδες αλλά θα το παίξω».

Δείτε εδώ το video του "Master Of Puppets" από το live των Metallica στη Γουατεμάλα, στις 3 Νοεμβρίου, που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα.

  • SHARE
  • TWEET