Σε δημοπρασία η κιθάρα του Kirk Hammett από το video-clip του "One"

Η περίφημη ESP αναμένεται να πωληθεί έναντι πενταψήφιου ποσού

08/04/2021 @ 11:19

Σε δημοπρασία αναμένεται να διατεθεί η κιθάρα που είχε χρησιμοποιήσει ο Kirk Hammet στο video-clip του "One".

Το μουσικό όργανο, μοντέλο της σειράς ESP 400, λέγεται πως διατηρείται έως και σήμερα σε άψογη κατάσταση, δημοπρατείται για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσω της οργάνωσης Heritage Auctions. Προς το παρόν, η τιμή πώλησής του, έχει φτάσει το ύψος των 18.900 δολλαρίων.

Η κιθάρα συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας και την αυθεντική της θήκη, αμφότερα υπογεγραμμένα από τον κιθαρίστα των Metallica.

Υπενθυμίζεται πως το video-clip του "One", πρώτο στην ιστορία των Metallica, δημοσιοποιήθηκε το 1989, αξιοποιώντας σε ασπρόμαυρο φόντο σκηνές και ηχητικά αποσπάσματα από την ταινία "Johnny Got His Gun" του 1971. Το single περιέχεται, στον κλασικό, τέταρτο δίσκο της μπάντας, "...And Justice For All", με το clip να αποκτά μεγάλη προβολή και να καθιερώνεται ως μια από τις χαρακτηριστικές στιγμές στην ιστορία του MTV.

Σε άλλα νέα σχετικά με τους Metallica, o sir Elton John πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως συνεργάστηκε μαζί τους κατά την διάρκεια της καραντίνας σε μια ηχογράφηση, για την οποία προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

  • SHARE
  • TWEET