«Είχαμε γίνει συνέταιροι σε επιχείρηση και όχι μπάντα…»

Οι Kings Of Leon παραδέχονται πως η επιτυχία έβλαψε το συγκρότημα

08/09/2016 @ 14:07

Οι Kings Of Leon παραδέχθηκαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους πως οι σχέσεις τους έγιναν σχέσεις συνεταίρων σε επιχείρηση και όχι μελών μιας rock n’ roll μπάντας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας της.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Caleb Followill ανέφερε: «Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η φάση δεν ήταν "θα πάω να δώσω μια συνέντευξη με τον αδερφό μου" αλλά "θα πάω να δώσω μια συνέντευξη με τον ντράμερ". Χάσαμε την επαφή μας και την αίσθηση ότι είμαστε μια μπάντα».

Και συμπληρώνει: «Είχαμε γίνει συνέταιροι, σταματήσαμε να δουλεύουμε τις μεταξύ μας σχέσεις και χάσαμε το αίσθημα φιλίας από το οποίο όλα ξεκίνησαν».

Ο μπασίστας Jared Followill ανέφερε πως το ότι είχαν πλέον αρκετά χρήματα τους έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδεύουν ξεχωριστά εξασφαλίζοντάς τους ιδιωτικότητα, αλλά παράλληλα σταμάτησαν να κάνουν και παρέα.

«Συναντιόμασταν μόνο μιάμιση ώρα πριν από το show».

Και ξαναπαίρνοντας την σκυτάλη ο Followill σημειώνει: «Στη διάρκεια των ηχογραφήσεων του "Mechanical Bull" προσπαθήσαμε να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας και τα καταφέραμε, μένοντας όμως στάσιμοι μουσικά. Στο "WALLS" προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε και αυτό μη χρησιμοποιώντας τον ίδιο παραγωγό και ηχογραφώντας στο δικό μας στούντιο. Προκαλέσαμε έντονα τους εαυτούς μας».

Να θυμίσουμε πως το "WALLS" των Kings Of Leon θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου.

  • SHARE
  • TWEET